UŠLA JE U CRKVU SA DETETOM I SVI SU POČELI DA VRIŠTE: Razlog za to je neverovatan! (VIDEO)
Dete sa belegom, Foto: Printscreen/youtube

Strašno svedočenje roditelja

UŠLA JE U CRKVU SA DETETOM I SVI SU POČELI DA VRIŠTE: Razlog za to je neverovatan! (VIDEO)

Njena majka Kerol Fener (36) sada je prvi put medijima otkrila kako je i zašto odlučila da šestomesečnu ćerku podvrgne operacijama

Objavljeno: 03.11.2019. 21:25h

Luna Fener je devojčica koja je rođena sa velikim tamnim belegom

* On joj prekriva lice poput Betmenove maske

* Devojčica je uspešno operisana, ali je pred njom još dosta operacija

Njena majka Kerol Fener (36) sada je prvi put medijima otkrila kako je i zašto odlučila da šestomesečnu ćerku podvrgne operacijama i da zbog njih ode sa detetom iz Floride čak u Rusiju.

Naime, ona je to učinila kada je shvatila koliko ljudi umeju da budu okrutni, a to je saznala dok je sa detetom bila u crkvi. Užasan komentar za svoje dete ova majka je čula upravo od jedne majke.

- Bili smo u crkvi i žena pored nas rekla je svojoj ćerki da ne gleda Lunu jer je ona čudovište. Tog dana sam odlučila da ćemo je operisati - rekla je za "Dejli mejl".

Ona i njen suprug Tijago su tada krenuli u potragu za lekarima koji mogu da pomognu maloj Luni. Pomoć su potražili i preko interneta.

Međutim, takve operacije su u SAD izuzetno skupe, oko 500.000 dolara i zdravstveno osiguranje ih ne pokriva. Osim toga, i nakon njih bi na detetovom licu ostali ožiljci.

Ipak, porodica mora da plati i naredne operacije, pa je otvorila nalog na stranici za prikupljanje sredstava "GoFundMe".

Kako je rekla i dalje se suočava sa užasnim komentarima upućenim Luni.

Neko joj je preko Instagrama napisao da je Luna užasna i da bi najbolje bilo da je ubiju.

- Za mene je Instagram bio i dobar i loš istovremeno. Ponekad bih se zbog njega soećala bolje, a ali bih nekad i plakala po čitav dan - rekla je ona.

Ali Kerol je odlučna da izleči Lunu i zbog opasnosti da joj se razvije karcinom ako mladež ne bude uklonjen, ali i maltretiranja sa kojim bi se njena ćerka sigurno suočavala kasnije u životu.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media