ODGRIZLA PONOS MUŠKARCU U SAMOODBRANI: Gola i krvava trčala ulicama i tražila pomoć! Cela priča je SULUDA (VIDEO)
Denis Slejton je osuđeni silovatelj, Foto: Greenville County Sheriff Office

SNAŠLA SE?

ODGRIZLA PONOS MUŠKARCU U SAMOODBRANI: Gola i krvava trčala ulicama i tražila pomoć! Cela priča je SULUDA (VIDEO)

Kada su policajci stigli u Slejtonovu kuću, zatekli su 61-godišnjaka natopljenog krvlju, a još više krvi pronađeno je u njegovom prebivalištu

Objavljeno:

Žena iz Južne Karoline odgrizla je penis registrovanog seksualnog prestupnika tokom navodnog seksualnog napada, a zatim potrčala po pomoć dok je bila gola i natopljena krvlju.

Navodni napad dogodio se u Grinvilu u avgustu, ali je osumnjičeni, 61-godišnji Denis Slejton, optužen za seksualni prestup prvog stepena i otmicu tek mesec dana kasnije.

Slejton, čija 40-godišnja kriminalna istorija uključuje osude za sodomiju, voajerizam i pokušaj silovanja, negirao je navode protiv njega povezane sa ovim poslednjim slučajem.

Prema izveštaju o incidentu iz šerifove kancelarije okruga Grinvil, dobijenom od strane Greenville News-a, navodna žrtva je rekla policiji da je 8. avgusta čekala da se sastane sa muškarcem koga je upoznala na internetu kada je videla da je Slejtonov beli pikap kamion kako vozi kroz parking.

On joj je prišao, a žena je rekla da je ušla u njegovo vozilo, ali je gotovo odmah osetila da nešto nije u redu i zamolila ga da je izbaci na Vudsajd aveniji.

Žena je ponudila Slejtonu 5 dolara da je pusti da izađe, a on je rekao "u redu", navodi se u izveštaju. Ali čim je zaustavio kamion, izvadio je nož i stavio joj ga pod grlo, vičući joj da mu duguje 300 dolara, navodi se u izveštaju.

Zatim ju je Slejton odvezao do svoje kuće, gde je žena rekla da ju je seksualno napao i da joj je pretio da će je ubiti nakon što je završio sa njom.

Žena se branila, ugrizala Slejtona za penis i razrezala mu organ. Takođe je uspela da zgrabi nož koji joj je navodni napadač koristio da joj preti, pa mu ga je zabila u zadnjicu.

Nakon što ju je Slaton pojurio po kući, žena je pobegla napolje i nastavila trčati od vrata do vrata, moleći komšije za pomoć. Najzad su joj u jednom lokalu dali odeću i zvali policiju.

Kada su policajci stigli u Slejtonovu kuću, zatekli su 61-godišnjaka natopljenog krvlju, a još više krvi pronađeno je u njegovom prebivalištu.

Slejton je potom prevezen u bolnicu, gde je bio operisan.

- Bilo je prilično loše, prilično tragično, ono što mi se dogodilo - prigovarao je u nedavnom intervjuu za WSPA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.