SEĆATE SE DEVOJKE KOJA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA DA LIČI NA ANĐELINU DŽOLI? Sada su o njoj stigle LOŠE VESTI
Sahar je uhapšena, Foto: Instagram printscreen

ZOMBI ANĐELINA

SEĆATE SE DEVOJKE KOJA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA DA LIČI NA ANĐELINU DŽOLI? Sada su o njoj stigle LOŠE VESTI

Iako se šuškalo da je imala 50 plastičnih operacija, većina slika u njenim postovima bila je uveliko izmenjena u fotošopu

Objavljeno: 11:16h

Iranska Instagram zvezda poznata po postovima koji su pokazivali da je otišla do krajnjih granica kako bi izgledala kao da je američka glumica Anđelina Džoli, sada je uhapšena.

Sahar Tabar uhapšena je zbog zločina koji uključuju bogohuljenje i podsticanje nasilja, javila je novinska agencija Tasnim.

Tabar je prošle godine napunila međunarodne naslove kada su njene fotografije postale viralne. Iako se šuškalo da je imala 50 plastičnih operacija, većina slika u njenim postovima bila je uveliko izmenjena u Fotošopu.

Privukla je globalnu pažnju medija slikama i video zapisima u kojima podseća na ono što je opisano kao zombi verzija Anđeline Džoli, izveštava BBC-jev analitičar za Bliski Istok Sebastian Ašer.

foto: Instagram printscreen

Sa ispijenim obrazima i karikaturiranim uskim nosom, ona je izazvala zabrinutost zbog desetina kozmetičkih operacija za koje je rekla da je uradila da bi ličila na američku zvezdu.

Ali nakon što je očarala i zastrašila svoju sve veću publiku na Instagramu, ona je takođe nagovestila da se veliki deo njenog izgleda svodio na šminkanje i digitalno uređivanje - ustvari sebe je pretvorila u svojevrsnu umetničku instalaciju.

Sudske vlasti uhapsile su Tabar nakon što su se, prema navodima javnosti, žalili na nju, prenio je Tasnim. Optužena je za bogohuljenje, podsticanje nasilja, nezakonito sticanje imovine, vređanje pravila oblačenja i podsticanje mladih da počine korupciju.

Njen Instagram je od tada izbrisan. Pridružila se dugačkoj listi iranskih influensera i modnih blogera koji su se ogrešili o zakon.

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.