LUKA JE DEČAK KOJI TVRDI DA SE SEĆA PROŠLOG ŽIVOTA! Ono što je ispričao majci nikako nije mogao da zna sa 4 godine!
Luka ima čudna sećanja, Foto: Facebook printscreen

PARANORMALNO?

LUKA JE DEČAK KOJI TVRDI DA SE SEĆA PROŠLOG ŽIVOTA! Ono što je ispričao majci nikako nije mogao da zna sa 4 godine!

Kaže da mu to nikada nije spominjala

Objavljeno:

Kada je 4-godišnji Luka majci počeo da priča o čudnim sećanjima, Laura Maza je mislila da joj sin samo ima bujnu maštu.

Ali, kako je on stalno ponavljao da je živeo u njenom stomaku i umro, zamislila se nad nekim stvarima jer maleni nije mogao da zna da je imala jedan spontani pobačaj pre nego je njega rodila.

Kaže da mu to nikada nije spominjala, prenosi Up Worthy.

Svoje iskustvo podelila je na Fejsbuku:

Pre nego sam ostala trudna s Lukom imala sam obilno krvarenje. Sećam se da je najpre test na trudnoću bio pozitivan, no nekoliko dana kasnije osećala sam se loše i imala jake bolove. Nisam tada bila sigurna o čemu se radi, iako sam danas pametnija.

Ubrzo sam opet ostala trudna, nosila sam Luku. Znam da je Luka hodao Zemljom i pre. Mogla bih čak reći kako je izgledao. On je kao mali starac, oduvek je bio mudar i govorio neke stvarno smešne stvari. Čak je pevao neke stare pesme koje nije mogao čuti u svojem četvorogodišnjem životu. Ali, večeras je u kadi rekao nešto što me stvarno šokiralo i nateralo da uistinu verujem kako je on stara duša.

Pitao me je: 'Mama, živimo li mi u Australiji?', a potom je rekao:

- Mama, znaš, živeo sam u tvom stomaku... Bio sam tamo, ali sam umro.

Bila sam šokirana njegovom izjavom pa sam ga upitala: Kako to misliš, pa ovde si?'. Rekao je:

- Ne mama, došao sam ti u stomak i tada sam umro. Otišao sam da te potražim, ali nisam mogao da te nađem, otišao sam u tvoju kuću, išao sam svuda, ali nisi me mogla čuti kada sam te zvao. Bio sam jako tužan, ali tada sam postao anđeo. Nedostajala si mi i želeo sam da ti se vratim a onda sam ponovno bio beba u tvojem stomaku i ponovno sam se rodio. Nisam bio na nebu, bio sam u Australiji i potom sam ponovno bio tvoje dete i srećan što sada mogu da odrastem.

Samo sam se zagledala u njega i plakala. Nikada s njim nisam razgovarala o anđelima ili bilo čemu sličnom. Naše bebe znaju koga žele da im bude mama pre nego mi znao da postoje. Ovo je dokaz da nas biraju i da su njihove duše s nama u ovom ili sledećem životu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.