KAD GOD IZAĐE IZ KUĆE, OVOG ČOVEKA NAPADAJU VRANE: Ptice su videle šta je uradio i od tada mu ne daju mira (VIDEO)
Napadaju ga vrane, Foto: Youtube printscreen

NEMOGUĆE

KAD GOD IZAĐE IZ KUĆE, OVOG ČOVEKA NAPADAJU VRANE: Ptice su videle šta je uradio i od tada mu ne daju mira (VIDEO)

Šva Kevat, radnik iz mesta Sumela, kaže kako su njegove nevolje počele pre tri godine zbog nesporazuma

Objavljeno:

Čak tri godine muškarac u indijskoj državi Madhja Pradeš živi svakodnevnu noćnu moru nalik onoj iz Hičkokovog filma "Ptice".

Svaki put kad izađe iz kuće, napadne ga jato vrana, a na meti imaju samo njega.

Šva Kevat, radnik iz mesta Sumela, kaže kako su njegove nevolje počele pre tri godine zbog nesporazuma. Jednog dana hodao je ulicom i uočio mallu vranu koja je zapela u gvozdenoj mreži i uprkos naporima da joj pomogne, ptica je umrla u njegovim rukama.

Neke od vrana verovatno su svedočile sceni i pretpostavile da ju je ubio, jer ga otad napadaju. Ponekad dolaze u grupama, drugi put reč je o jednoj vrani, no Kevat uvek nosi štap sa sobom kako bi mogao da se odbrani.

- Umrla mi je u rukama. Kad bih im barem mogao to objasniti... samo sam želeo da pomognem - izjavio je Kevat za Times of India.

- Samo mašem štapom da ih oteram. Jadnički, veruju da sam im ubio ptića.

Kevat je rekao i kako nije shvatao napade vrana ozbiljno sve dok nije shvatio kako napadaju jedino njega, a nitko drugi nema problema s njima.

Kako se reč o vranama proširila, meštani su se počeli okupljati oko njegove kuće svaki dan samo kako bi videli hoće li ga napasti. Nekima je to sješno, dok drugi opisuju napade kao "iznenadne i zastrašujuće."

Profesor Ašok Kumar Mundžal koji proučava ponašanje ptica na univerzitetu Barkatulah u Bopalu, kaže kako vrane imaju oštro pamćenje i imaju tendenciju pamtiti sve one koji su im se zamerili.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.