VOZILI SU SE MOTOROM I UŽIVALI: Nakon par sekundi, više ih nije bilo! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Sirijska vojska je nedavno intenzivirala slanje bespilotnih letelica za osmatranje kako bi otkrila i pratila položaje i skrovišta militanata u tom području, Foto: Youtube/Printscreen

LOŠA KARMA

VOZILI SU SE MOTOROM I UŽIVALI: Nakon par sekundi, više ih nije bilo! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ubijeni džihadisti snimali su sopstveni video snimak tokom obilaska grada Al-Tah koji se nalazi u istočnom delu Marat al Numana u južnom Idlibu

Objavljeno:

Dvojica militanata džihadista razneta su u artiljerijskim udarima sirijskih snaga u južnom Idlibu u znak odmazde zbog ponavljanja kršenja poslednjeg primirja.

Ubijeni džihadisti snimali su sopstveni video snimak tokom obilaska grada Al-Tah koji se nalazi u istočnom delu Marat al Numana u južnom Idlibu.

Al-Tah je trenutno pod kontrolom Nacionalno-oslobodilačkog fronta (NLF); pobunjeničke koalicije koja je deo takozvane Sirijske slobodne vojske (FSA) koja se bori protiv snaga sirijske vlade na severu i severozapadu Sirije.

Sirijska vojska je nedavno intenzivirala slanje bespilotnih letelica za osmatranje kako bi otkrila i pratila položaje i skrovišta militanata u tom području.

Juče su džihadističke grupe u Idlibu prekršile dogovoreni prekid vatre od 30. avgusta napadajući rusku vazduhoplovnu bazu u Latakiji naoružanim bespilotnim letelicama.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.