Najokrutniji festival psećeg mesa: Kinezi pobiju 20 miliona pasa i mačaka! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Monstruozno na kub

Najokrutniji festival psećeg mesa: Kinezi pobiju 20 miliona pasa i mačaka! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Tradicionalni festival psećeg mesa u Kini i ove godine održaće se 20. juna. Potpišite peticiju protiv njegovog održavanja!
Objavljeno:

Ono što je najstrašnije je činjenica da među žrtvama ima i vlasničkih ljubimaca, koji se zbog velike potražnje, kradu iz dvorišta i kuća! Da li je ovo najslađe oružje protiv dosadnih komšija? (VIDEO) Najstrašnija statistika je u kineskom gradu Julinu. Tamošnje lokalne vlasti, kažu da je reč o tradiciji dugoj nekoliko godina, a da klanje traje „samo nekoliko dana“.

AP
Kineski festival psećeg mesa podigao je svet na noge, a članovi „Humane Society Internationala“ – organizacije koja se bavi zaštitom životinjaposetili su ovaj grad i tajno snimili pripreme.
AP
Osim što je okrutan, festival psećeg mesa je i opasan za zdravlje ljudi što je potvrdila i Svetska zdravstvena organizacija, povezujući jedenje psećeg i mačjeg mesa sa bolestima poput besnila i kolere, rekli su iz ove organizacije!
AP
Kako bi zaustavila održavanje festivala „Humane Societ Internationala“ organizacija za zaštitu životinja pokrenula je kampanju #StopYulin kojoj se možete priključiti potpisivanjem peticije. (Espreso.co.rs / Petface.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.