Kupio lobanju na ulici, pa krenuo na put s njom u koferu! (GIF)

bizarni turista

Kupio lobanju na ulici, pa krenuo na put s njom u koferu! (GIF)

Lobanja kojoj nedostaje donja vilica bila je u ručnom prtljagu čoveka koji je tvrdio da mu je potrebna za naučna ispitivanja
Objavljeno: 13:30h

Prilikom bezbednosne kontrole putnika italijanska pogranična policija je na terminalu rimskog aerodroma "Fijumičino" kod nemačkog državljanina pronašla i zaplenila ljudsku lobanju, objavio je list "Mesadjero". Neverovatno otkriće: Grobnica nikad nije otvarana a lobanje nigde nema (FOTO) (GIF) Lobanja kojoj nedostaje donja vilica nađena je juče u ručnom prtljagu čoveka koji je trebalo da otputuje za Diseldorf, a koji je tvrdio da mu je potrebna za neka naučna ispitivanja.

Sredovečni Nemac, inače univerzitetski profesor, rekao je prilikom ispitivanja da je lobanju kupio dan ranije, prolazeći rimskom ulicom Via Djulija. Tvrdio je da ju je tamo slučajno primetio na uličnom štandu, da je bila dobro očišćena i očuvana, pa se sa prodavcem pogodio i kupio je za 50 evra.
Policija je lobanju poslala u svoju laboratoriju na dodatno forenzičko ispitivanje, kako bi se utvrdilo odakle potiče, a Nemac je prijavljen zbog ilegalnog posedovanja posmrtnih ljudskih ostataka. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.