E, ovo je superžena: Doživela 134 orgazma za jedan sat! (FOTO)

drži rekord

E, ovo je superžena: Doživela 134 orgazma za jedan sat! (FOTO)

Jedna žena drži svojevrstan rekord u postizanju orgazma
Objavljeno: 19:54h

Možda ste znali da najveći penis na svetu ima Amerikanac Jonah Falkon, koji raspolaže sa fascinantnih 34,2 cm, ali verovatno niste znali da postoji žena koja je uspela da doživi 134 orgazma za samo jedan sat. Putovao je kroz vreme da bi imao seks sa samim sobom! (GIF) (VIDEO)

Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji i uspeli da izmere najveći broj orgazama u jednom satu i dobiju dobitnicu kojoj je to uspevalo na otprilike svake 44 sekunde! Za muškarce je rezultat bio značajno skromniji. Trenutni rekord drži muškarac koji je mogao da postigne vrhunac 16 puta u sat vremena.
Zanimljiv rekord je onaj koji drži izvesni Tomas Vogel koji može da se pohvali fenomenalnom veštinom - otkopčavanjem grudnjaka. Majstor je uspeo da otkopča čak 56 u minuti, a impresivan je podatak da se pritom služio samo jednom rukom.
Interesantan je i podatak da su najveće orgije na svetu održane u velikom skladištu u Japanu, gde je istovremeno opštilo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.