Vrisak zagarantovan: Gadosti prirode koje nikada ne želite da vidite u svojoj blizini (FOTO)

ale i pauci

Vrisak zagarantovan: Gadosti prirode koje nikada ne želite da vidite u svojoj blizini (FOTO)

Ukoliko se nađete oči u oči sa nečim ovakvom, budite jaaakooo oprezni ili... bežite glavom bez obzira!
Objavljeno: 30.03.2016. 22:21h
Ove kreature su dokaz da u prirodi nije baš sve lepo i idilično, kako to gradski ljudi vole da zamišljaju. Iako su sve delo te iste prirode, sigurni smo da vam ne bilo svejedno da se nađete oči u oči sa njima.

Insekti, gmizavci i pokoje jaje: 9 fotografija koje su baš bljak (FOTO)

Imajte na umu da, ukoliko vam se ipak tako nešto dogodi, treba da budete jaaakooo oprezni i prisebni ili daaaaa... BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA!

1. Snejk kola2. "Pet friendly" kafanica i za ose i za pčele3. Ona što je Snežana dobila od veštice je ništa u poređenju sa ovom. Ova jabuka čak i bode!4. Znači - JEZA!5. Dobro je, bar nije u otišlo u vino!6. Čak i iza stakla je skoz - BLJAK!7. Opaka zverka8. Otvorite četvore oči pre pranja zuba večeras!9. Ovaj se osušio... 10. PAŽLJIVO SKROLUJTE! ...ili zažmurite na sledeću fotku!11. Poplave nekad mogu da dovedu nepozvane goste u avliju...12. Ne smemo ni da pomislimo šta bude ako se slučajno stane na ovo čudovište...13. Ova gadost se desi onda kad ti kafa traje ceo dan...14. Nekad pauk i iz banane vreba15. Ozbiljan fajt kraljeva gadosti!(Espreso.rs / Magazin)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media