PRETI JOJ 20 GODINA ZATVORA ZBOG GADOSTI U SUPERMARKETU: Uzela sladoled pa uradila nešto ODVRATNO (VIDEO)
Preti joj kazna, Foto: Twitter printscreen

glup potez

PRETI JOJ 20 GODINA ZATVORA ZBOG GADOSTI U SUPERMARKETU: Uzela sladoled pa uradila nešto ODVRATNO (VIDEO)

Zbog toga što je uradila preti joj dve do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara

Objavljeno:

Policija je identifikovala ženu čiji je snimaa postao viralan pre nekoliko dana, a na kojoj uzima sladoled u kutiji iz zamrzivača u supermarketu Volmart u Teksasu, liže ga, a zatim zatvara i vraća natrag u zamrzivač.

Zbog toga što je uradila preti joj dve do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara, javlja Daily Mail.

Proizvođač sladoleda Blue Bell kontaktirao je policiju i dojavio mu lokaciju trgovine u kojoj se zbio incident, nakon čega su pokrenuli istragu protiv žene.

- Najveća briga nam je sigurnost građana i drago nam je da je proizvod maknut s polica - rekao je Džerald Vilijamson, direktor Odeljenja za javnu sigurnost grada Luftkina u Teksasu.

- Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno sarađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim medijima. Ovakve stvari nećemo tolerisati. Sigurnost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najvišu nivo sigurnosti - saopštili su iz Blue Bella i otkrili kako je se svako otvaranje kutije sladoleda može primetiti na poklopcu i tako upozorili građane da pogledaju na poklopac pre nego što kupuju.

Nažalost, devojka s snimka započela je određen trend među mladim korisnicima društvenih mreža. Tako se na Tviteru mogu pronaći razni snimci mladih koji takođe uzimaju sladoled iz zamrzivača, ližu ga i vraćaju natrag na policu.

Neki su krenuli da eksperimentišu i s ostalim proizvodima pa uzimaju vodicu za ispiranje usta, otvaraju ju, isperu njome usta, a zatim tečnost - ispljunu natrag u bočicu i vrate na policu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.