UPOZNAJTE VLADIMIRA TRAMPA: Ovako bi izgledala osoba koja je SPOJ američkog i ruskog predsednika! (VIDEO)
Spoj Trampa i Putina, Foto: Vimeo / Alexander Court

JEZIVO?

UPOZNAJTE VLADIMIRA TRAMPA: Ovako bi izgledala osoba koja je SPOJ američkog i ruskog predsednika! (VIDEO)

"Trumputin" izgleda neverovatno realno

Objavljeno:

Savršeno prirodna, ultra-realistična 3D verzija lica Donalda Trampa spojena sa onom Vladimira Putina pojavila se na internetu.

Noćna mora za Rusiju i zapanjujući za sve ostale , ovaj video - koji je producirao 3D umetnik i dizajner pokreta Aleksander Kort- pokazuje da je 'Trumputina' kako iznosi kritiku protiv okrutne ekonomske politike EU.

Zapanjujući hibrid, koji nosi prepoznatljive osobine Putina, čuje se kako strastveno brani američke interese i preti preteranim tarifama za evropske automobile.

Njegov glas je ipak izrazito Trampov, kao i legendarna grimizna kravata i američki baner iza njegovih leđa.

"Trumputin" izgleda neverovatno realno, bez vidljivih distorzija ili sporednih efekata. Video je obrađen kroz zloglasni DeepFaceLab - onaj koji je korišćen za kreiranje lažnih pornografskih videa.

To nije prvi put da je svet pokušao spojiti Putina i Trampa u jednu osobu. Magazin Time jednom je objavio uznemirujuću, horor-filmsku sliku dvojice predsednika na svojoj naslovnoj strani.

Nemački Spiegel je učinio isto još 2017. Prošle godine, finski restoran izašao je sa "Trumputinovom" hranom koja je kombinovala dimljeni losos, rusku pavlaku sa američkim palačinkama, bobicama i sladoledom od vanile.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.