ONA JE DEMON: Najgora ženska pedofilka IZLAZI IZ ZATVORA! Zlostvaljala i BEBE! Kažu da VIŠE NE PREDSTAVLJA RIZIK?!
Vanesa Džoržd (49) iz Plimonta, koju su mediji okarakterisali kao "najgoreg ženskog pedofila" u Britaniji, biće puštena iz zatvora nakon što je odbor za uslovni otpust ubedila da više ne predstavlja "značajan rizik" po decu, Foto: Police

monstrozna dela

ONA JE DEMON: Najgora ženska pedofilka IZLAZI IZ ZATVORA! Zlostvaljala i BEBE! Kažu da VIŠE NE PREDSTAVLJA RIZIK?!

Vanesa je snimala zlostavljanje dece, a onda te slike i snimke slala svojim sradnicima, takođe pedofilima

Objavljeno:

Vanesa Džoržd (49) iz Plimonta, koju su mediji okarakterisali kao "najgoreg ženskog pedofila" u Britaniji, biće puštena iz zatvora nakon što je odbor za uslovni otpust ubedila da više ne predstavlja "značajan rizik" po decu.

Vanesa je 2009. godine osuđena na minimum sedam godina zatvora, nakon što je uslikala 64 slike sebe kako je zlostavljala bebe i decu u privatnoj bolnici gde je radila kao medicnska sestra.

Ona je zlostavljala decu o kojima je trebalo da se stara. Kada je u maju 2017. godine odslužila sedam godina, odbijena je za uslovnu kaznu.

Dok je bila u zatvoru njen muž Endru (51) se razveo od nje, a ćerke su je se javno odrekle. Članovi porodice nisu znali za njene gnusne tajne, a kako piše Dejli mejl, Endru je već strahovao da će Vanesa izmanupulisati odbor da je pusti, a da će i dalje biti opasna po decu.

- Ja sam slomljen čovek, nosiću ožiljke njenog zločina do kraja života. Ona je manipulatorka, kao leopard koji nikad ne menja svoje šare. Trebalo je da ostane iza rešetaka - rekao je on.

Vanesa je delovala sa još troje saradnika -Angelom Alen, koja je silovala devojčicu (3) i koja je već odslužila svojih 5 godina zatvora, kao i sa Kolinom Blačardom, koji će za uslovni otpust moći da se prijavi dogodine. Njih troje su se upoznali na Fejsbuku i vremenom su stvorili užasan portfolio od slika dece iz jaslica koje im je Vanesa dostavljala.

Koristili su mobilne telefone da snimaju i razmenjuju slike onoga što je policija nazvala"zlostavljanjem dece u svojoj najgoroj, demonskoj formi".

Veruje se da je Vanesa došla u kontakt sa skoro 200 dece dok je radila u bolnici. Umesto da decu preslvači na mestu predviđenom za to, ona im je pelene menjala iza paravana, čime je krila šta sa njima radi.

Zločin je otkriven kada je Blančardov IT poslovni partner našao slike zlostavljanja dece na firminom kompjuteru.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragoljub Bakić

(Espreso.co.rs / /Daliy mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.