VOJNI PILOTI SNIMILI SU VIŠE ČUDNIH OBJEKATA NA NEBU: Vršili su neobjašnjive manevre, misle da nisu sa ZEMLJE!
Misteriozni objekat, Foto: Printscreen

misterija

VOJNI PILOTI SNIMILI SU VIŠE ČUDNIH OBJEKATA NA NEBU: Vršili su neobjašnjive manevre, misle da nisu sa ZEMLJE!

Brojni iskusni piloti svjedočili da su tokom letova videli misteriozne objekte kako postižu brzinu i dužinu leta koje je nemoguće postići do sad poznatom tehnologijom

Objavljeno:

Američki vojni piloti u 2014 i 2015. godini uočili su iznad istočne obale te zemlje veliki broj nepoznatih letećih objekata, piše Independent otkrivajući detalje izveštaja koji su sada objavljeni.

Brojni iskusni piloti svjedočili da su tokom letova videli misteriozne objekte kako postižu brzinu i dužinu leta koje je nemoguće postići do sad poznatom tehnologijom.

Spomenuti NLO-i izgledali su poput ogromnih, belih Tic Tac bombona, a na njima nije bilo vidljivih motora ili ispusnih gasova. Čini se da su bili u stanju da izvrše manevre koje piloti nikada ne bi izvodili - rotiranja u zraku, ubrzavanja i zaustavljanja u smrtonosnim brzinama.

Independent dodaje kako je uočavanje NLO-a postalo toliko često da je američka mornarica odlučila promeniti metode u izveštavanju o njima kako bi više saznala o tome odakle dolaze.

Piloti su prvo NLO-e uočavali kad su se pojavili na radarima, a mislili su da je reč o dronovima. No potom su , kako se navodi, počeli da ih susreću uživo. Tako se jedan pilot umalo zabio u NLO koji je opisao kao kuglu koja okružuje kocku. Kako su bili u opasnosti da se zalete u njih, piloti su se žalili misleći da je možda reč i o tajnom vojnom programu.

Zabeležene su i snimke reakcija pilota prilikom susreta s nepoznatim objektima:

- Što je ovo? Vidi kako leti? Ove stvari mogle bi da lete po ceo dan... - govorili su neki od njih.

Stručnjaci pak smatraju kako je veća verovatnoća da nije reč o vanzemaljskom prisustvu, ali ujedno ne odbacuju u potpunosti tu teoriju. Smatraju kako je pre reč o ljudskom faktoru, tačnije nekim greškama u sastavima za praćenje i kognitivnom preopterećenju zbog intenzivnih letova.

BONUS VIDEO: Žene u crnom izvele NEVEROVATAN performans ispred SRPSKE patrijaršije

(Espreso.co.rs / Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.