Čudo kako je ostala živa! Zakasnila na let aviona koji se srušio!

ROĐENDAN JE SPASAo

Čudo kako je ostala živa! Zakasnila na let aviona koji se srušio!

- Možemo reći, na sreću, ta putnica koja je trebalo da leti, nije poletela s aerodroma u Dubaiju zato što je proslavljala s prijateljicom, kako su nam rekli, rođendan, kasno se vratila u hotel i nije mogla da stigne na let - izjavio je novinarima zvaničnik age
Objavljeno:

Putnica „Natali tursa“ Elvira Isajeva spasila se zakasnivši na let aviona „Flaj Dubaija“ koji se srušio danas u Rostovu na Donu, saopštio je zvaničnik turističke kompanije Andrej Savostjanov. Pao avion sa 62 putnika: Niko nije preživeo! (FOTO) (VIDEO) Prema njegovim rečima, Isajevoj je produžena dozvola za boravak u Dubaiju za četiri dana na račun turističke kompanije, što je, kako se ispostavilo, bila srećna okolnost. - Možemo reći, na sreću, jedan od naših putnika, odnosna ta putnica koja je trebalo da leti, nije poletela s aerodroma u Dubaiju zato što je proslavljala s prijateljicom, kako su nam rekli, rođendan, kasno se vratila u hotel i nije mogla da stigne na let. U ovom trenutku ta putnica je u Dubaiju. Naš partner iz Dubaija, kompanija „Alfa tur“, produžila je njen boravak, na svoj račun, za nekoliko dana. I kroz nekoliko dana ona će moći da se vrati u Rusku Federaciju - rekao je novinarima Savostjanov.

- Reč je o Elviri Isajevoj, rođenoj 1982. godine. Druge podatke ne mogu da saopštim - rekao je on i dodao je da joj je boravak u hotelu produžen na račun kompanije. (Espreso.co.rs / CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.