Perverzni Kaligula: Orgijao sa sestrama, od dvora napravio javnu kuću!

totalni bolesnik

Perverzni Kaligula: Orgijao sa sestrama, od dvora napravio javnu kuću!

Kaligula važi za jednog od najzloglasnijih rimskih careva. Svoju moć je koristio da bi terorisao narod, silovao i ubijao sa sadističkim oduševljenjem
Objavljeno:

Dve hiljade godina nakon svoje vladavine, njegov seksualni život i dalje važi za simbol izopačenosti. Uživao je u mučenju, zahtevao laganu i bolnu egzekuciju za vreme dok je obedovao. Prema muškarcima, ženama, pa čak i prema celome Carstvu ophodio se kao prema svojim igračkama, dok je preuzimao niz koraka, sve bizarnijih jedan od drugog, kako bi podilazio sopstvenom egu. Konačno je samog sebe proglasio Bogom i izgradio sebi hramove u Rimu i drugim gradovima Carstva.

Taj je nadimak dobio jer su ga kao dečaka od svega 2-3 godine u očevom vojnom logoru oblačili u minijaturno vojno odelo, kompletno s oklopom i čizmicama. Vojnici su zbog toga počeli da ga nazivati “Čizmica”, a on sam je kasnije mrzeo taj nadimak.
postao rimski car u samo 24 godine. Kaligula se teško razboleo. doživeo psihički slom.
kao čudovište. Još kao tinejdžer započeo je incestuozne veze sa svoje tri sestre, koje je kasnije čak i prostituisao u sopstvenoj javnoj kući koju je otvorio na svome dvoru. muškarci koji su imali gustu kosu bili su vrlo često primoravani da je obriju.
Govorio je da uopšte nije bio bolestan, već da se samo ponovo rodio – kao Bog. Jednog dana, kada su se u areni našli slabi, neuhranjeni lavovi i sredovečni gladijatori, publika je urlala zbog nezadovoljavajuće borbe i negodovala protiv Kaligule. Odsečeni su im jezici dok su se gušili u sopstvenoj krvi, bili su prmorani da uđu u arenu i da se bore sa podivljalim životinjama.
Kaligula u svemu beskrajno uživao naterao ih je da izvrše samoubistvo pod optužbom izdaje ili nelojalnosti.
ubijen samo zato sto je Kaliguli smetao miris gangrenoznog tkiva. Kada bi neko izjavio da je nevin, Kaligula bi zahtevao odlaganje egzekucije, da bi mu se pre nje odsekao jezik. Kaligula je tražio i da porodica žrtve posmatra ubijanja. Imao seks sa zatvorenicima, senatorima, i članovima svoje porodice.
Kada mu je umrla sestra Druzila (njegova najomiljenija ljubavnica) i nju je proglasio boginjom. Za nekoliko godina svoje vladavine promenio je 4 zvanične žene, od kojih mu je poslednja bila miljenica – promiskuitetna i ekstravagantna poput njega. nagu izvodio pred svoje prijatelje. Često je nosio ženske haljine
Često je bio viđen sa zlatnom bradom, sa munjom u ruci, ili sa trozupcem i štapom, što je bilo obeležje bogova. Kaligulina opsednutost božanskim bila je nekontrolisana. Besno pile.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.