KOMŠIJA ZGROZIO CEO KRAJ: Ono što je postavio u dvorište je sve razbesnelo! ZAR OVO DECA DA GLEDAJU? (VIDEO)
Komšija sve zgrozio, Foto: Screenshot

hit u sad

KOMŠIJA ZGROZIO CEO KRAJ: Ono što je postavio u dvorište je sve razbesnelo! ZAR OVO DECA DA GLEDAJU? (VIDEO)

Jedna komšinica mu je sve srušila

Objavljeno:

Amerikanci su poznati po svom preterivanju kada je u pitanju ukrašavanje kuća za Božić, ali jedan je zubar šokirao sve svojim uskrsnim dekoracijama.

Naime, ispred kuće je postavio pet plastičnih Plejbojevih zečica odevenih u seksi odeću i donji veš, a svaka od njih u košari nosi po jedno uskrsno jaje, dok su druge na tlu oko njih. Šarenim jajima ukrašeno je i drvo kraj njih pa su osvijetljene kako bi se videle i u mraku.

Postavljene su ispred kuće zubara Vejna Gangija iz Kliftona u američkoj saveznoj državi Nju Džersi, poznatog po svojim dekoracijama, posebne onima za Noć veštica.

Ali, ovi ukrasi nisu se svideli komšinici Desiri Šepstone koja se šokirala videvši Plejbojeve zečice s uskrsnim jajima.

– Imam 16-godišnjeg sina, on je dobar dečko, ne mora da vidi ovo svaki put kad ga vodim iz škole. Uskrs je, dajte, ovo je odvratno i znak nepoštovanja – rekla je i uklonila sve lutke i jaja sa komšijinog travnjaka.

Dr. Gangi brani se kako nije reč o uskrsnim dekoracijama nego o odavanju počasti Hjuu Hefneru koji bi, da je živ, slavio 93. rođendan (rođen je 9. aprila, op.a.).

– Postavio sam zečice na travnjak no svi su me optužili da se izrugujem značenju Uskrsa, no to nije istina – rekao je on.

Dok su mnoge komšije šokirani njegovim ukrasima, brojni smatraju kako je reč o njegovom travnjaku i smatraju da na njega može da stavi šta god želi.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.