Satanisti ubili drugara, verovao je da će ustati iz groba kao vampir! (FOTO) (VIDEO)

pravi prijatelji

Satanisti ubili drugara, verovao je da će ustati iz groba kao vampir! (FOTO) (VIDEO)

Prijatelji su žrtvovali Edvina Migela jer su mislili da će nakon ubistva ustati iz groba i pretvoriti se u vampira
Objavljeno: 09:57h

Vlasti u meksičkome gradu Čivavi objavile su da je nedavno ubistvo Edvina Migela Huareza Palme (24) povezano sa satanizmom. Osudili trogodišnjaka na doživotnu robiju (FOTO) (VIDEO) Palma je hteo da se pridruži sekti Sinovi Bafometa 1 jer je verovao da će mu to omogućiti da se jednog dana na svet vrati kao vampir, međutim prijatelji su ga izdali i žrtvovali tokom satanističkog obreda za koji je mladić mislio da je njegova inicijacija u spomenutu sektu.

Printscreen/Youtube
Tako prenosi agencija CNA (Catholic News Agency), dok novinari "El Universala" barataju drugačijom verzijom u kojoj je rečeno da ga prijatelji nisu izdali, već da su ga ubili tokom obreda za koji su zaista mislili da će ga pretvoriti u vampira. Dvoje mladića i devojka (svi između 18 i 25 godina) su Palmi vezali ruke, tukli ga, a zatim su mu staklenom flašom prerezali grkljan, a autopsija je pokazala da je smrt nastupila dok su ga davili.
Printscreen/Youtube
Njegovo telo su ostavili u vrećama nedaleko od tamošnje katedrale, a meksički portali ističu da se sumnja kako je u ubistvu učestvovala i četvrta osoba, navodno vođa sekte. Bizarna Kina: Zašto im se dešavaju najčudnije nesreće na svetu? (VIDEO) (GIF) Lokalni portali prenose da u gradu deluje više satanističkih grupa, međutim nigde nije rečeno da se pretpostavlja da je bilo još ubistava iz istih motiva. Čivava je savezna država u kojoj je snažno izraženo nasilje povezano s krijumčarenjem droge, dok se Juarez donedavno smatrao najopasnijim gradom na svetu.

Dnevnik.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.