Došao ženi praznih ruku za 8. mart, zamalo da ostane praznih gaća! (FOTO) (GIF)

a NIJE HTELA DA GA POVREDI

Došao ženi praznih ruku za 8. mart, zamalo da ostane praznih gaća! (FOTO) (GIF)

Jonelu je levi testis u potpunosti visio izvan skrotuma, i hitno je podvrgnut operaciji kako bi se sanirala šteta
Objavljeno:

Marinela Bene iz Rumunije očekivala je buket ruža od svog muža Ionela za Dan žena. Kad se suprug pojavio praznih ruku, pa još i kad je odbio da joj pomogne u sređivanju kuće, rešila je da mu se osveti na najužasniji način - bukvalno mu je iščupala testise. Ludi Kinez: Prodao dete, nećete verovati zašto! Jonel Popa prevezen je hitno u bolnicu u selu Dragomirešti sa otvorenim ranama na testisima, koje su nastale kada ga je žena rukom uhvatila i jako povukla, kako bi ga kaznila. Marinela je kasnije izjavila da joj nije bio cilj da ga ozbiljno povredi, te da očigledno nije svesna sopstvene snage - ali da svakako zaslužuje to što mu se desilo.

Rekao nam je da ga je žena napala jer joj nije doneo cveće za Dan žena Jonelu je levi testis u potpunosti visio izvan skrotuma, i hitno je podvrgnut operaciji kako bi se sanirala šteta. Žena, u međuvremenu, kaže da joj je jednostavno bilo dosta ignorisanja od strane muža i da joj je prekipelo.
Cele noći me je terao da ne gasim vatru jer mu je bilo hladno, a ja sam ga slušala jer nisam želela da se svađamo Ja sam mislila da mogu da mu stavim led na ranu i da će to da popravi stvari, ali on je instistirao da zovemo hitnu pomoć. Bio je baš iznerviran 24sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.