MESECIMA JOJ JE NEŠTO SMRDELO NA SMRT U STANU: Studentkinja očajavala, dok nije otkrila UZROK u svom KUPATILU!
U kupatilu otkrila užas, Foto: Facebook printscreen

ODVRATNO

MESECIMA JOJ JE NEŠTO SMRDELO NA SMRT U STANU: Studentkinja očajavala, dok nije otkrila UZROK u svom KUPATILU!

Seren Gomez, 26-godišnjakinja iz Južnog Velsa koja studira u Liverpulu, kaže kako se smrad samo pogoršavao, a stanodavci su je ignorisalI

Objavljeno:

Studentkinja iz Velike Britanije bila je zgrožena nakon što je otkrila uzrok "mirisa smrti" koji je trpela mesecima u svom novom stanu.

Seren Gomez, 26-godišnjakinja iz Južnog Velsa koja studira u Liverpulu, kaže kako se smrad samo pogoršavao, a stanodavci su je ignorisali. Za Liverpool Echo rekla je da je smrad bio toliko užasan da nikoga nije dovodila u svoju "deluxe garsonijeru", koju plaća 118 funti nedeljno, jer joj je bilo neprijatno.

Nekoliko nedelja nakon što se uselila u septembru rekla je da je stan počeo da smrdi "kao da je nešto mrtvo" unutra. Seren, koja je na magistru forenzičke bionauke, navela je da se smrad samo pogoršavao.

Kaže kako se žalila stanodavcima pa da im je čak poslala snimak na kojem se vide muve koje su se skupile i čuju zvukovi pacova u zidovima.

Kad je radnik za održavanje stigao da joj promeni svetlo, zamolila ga je da ukloni ploču ispod tuša - pronašli su truo leš pacova.

Kaže kako nije htela da skida ploču sama s obzirom na to da nije vlasnica stana. Dodaje da je u tom trenu bila srećna što je pronašla uzrok smrada i što će joj ljudi napokon verovati.

Kaže kako je čitava ta situacija uticala na njeno psihičko zdravlje pa je umalo odustala od magistra i vratila se kući.

- Očekivala bih to da plaćam 50 funti nedeljno, ali plaćam gotovo 120 da živim u deluxe garsonijeri - rekla je.

Iako je pacov uklonjen, pravi uzrok problema u novoj zgradi radnici nisu pronašli. U međuvremenu, stanodavci su ponudili Seren selidbu u drugu garsonijeru, no ona je to odbila.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.