Prebijena manekenka moli muža da prestane da je bije! (VIDEO)

šokantan snimak

Prebijena manekenka moli muža da prestane da je bije! (VIDEO)

Šan Katbert je svoju lepu suprugu maltretirao godinama, a na poslednjem snimku se hvali kako je udara štapom
Objavljeno: 08.03.2016. 19:54h
U javnost je procureo uznemirujući snimak australijske manekenke Berendžer Rouz (27) na kojoj nemoćna žena leži u modricama i ranama i preklinje supruga da prestane da je tuče.

Upravo su me silovali, moram da progovorim! Žena opisala jezivo iskustvo (FOTO)

Što je još šokantnije, ceo video snimio je upravo Šan Kabert (25) koji se svojim prijateljima hvalio da na Rouz trenira kao da je bokserska vreća. On je slao snimke zlostavljanja svojim najbližim prijateljima, međutim jedan od njih je uvideo brutalnost ovog događaja i dao snimka medijima.

Katbert je svoju lepu suprugu maltretirao godinama, a na ovom poslednjem snimku se hvali kako je udara štapom.

- Molim te, prestani - urlala je devojka dok joj je Katbert naređivao da mu pokaže noge koje su cele u modricama.Poznata manekenka posle je priznala da nasilje traje od trenutka kada se par venčao prošle godine. Tvrdi da je na početku veze bio divan i pristojan momak, ali da je tek posle počeo da pokazuje nasilnu narav.

- Sve je počelo sa šamarom, ali posle su na red stigle mnogo gore stvari. Ciglom mi je jednom razbio glavu i skalpelom mi je sekao kosu - priča očajna Berendžer koju je muž silovao gotovo svaki dan.

- Tukao me je svaki dan. Dok ne poplavim, ne prestaje. Osećala sam se kao u zatvoru. Kada sam mu rekla da i ja imam prava, on mi je mrtav hladan odgovorio da nemam nikakvih prava - ispričala je Berendžer.

Kaberet se trenutno nalazi u pritvoru zbog porodičnog nasilja i postavljanja eksplozivne naprave za Božić. Nije poznato da li ga je Rouz prijavila policiji.

(Espreso.rs / Vesti Online)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media