PORODICU SU PROBUDILI ČUDNI ZVUCI IZ DVORIŠTA: Kamera je zabeležila nešto ZASTRAŠUJUĆE! (VIDEO)
U dvorištu snimili nešto čudno, Foto: Youtube printscreen

paranormalno

PORODICU SU PROBUDILI ČUDNI ZVUCI IZ DVORIŠTA: Kamera je zabeležila nešto ZASTRAŠUJUĆE! (VIDEO)

Vidi se kako se nešto kreće po dvorištu, a izgleda kao da ima stopala i se kroz njega može videti

Objavljeno:

Zastrašujući trenutak snimila je nadzorna kamera porodične kuće u engleskom selu Igl, a jeziva scena zabeležena je u dvorištu bivše viktorijanske škole koja je sada dom jedne porodice.

Majka Amanda Papadopoulos (39) na snimku kamere uočila je neobična kretanja koje izgledaju, kaže ona, poput duha deteta koje trči po dvorištu.

Na snimku koji je podelila engleskim medijima, vidi se kako se nešto kreće po dvorištu, a izgleda kao da ima stopala i se kroz njega može videti. Nepoznati objekt u vrtu je proveo dva sata, tvrdi porodica, a prvi put je viđen u 23.20 sati.

Ne vidiš svaki dan tako nešto na ekranu. Pomislila sam: 'O Bože, daj da to pogledam još jednom'. Ali, ne želim to previše da gledam. Moj suprug misli da je to fantastično, ali ja sam malo više uplašena – ispričala je Amanda Papadopoulos za The Sun.

Snimak kamere je pregledavala nakon što se ona oglasila kako su primećena kretanja u dvorištu.

Majka smatra kako se 'duh' možda naljutio zbog radova koje su imali na kući koja je sagrađena davne 1903. godine, a kažu kako ovo nije prvi puta da se nešto neobično događa po noći. Jednom su, tvrde, čuli vojnike kako marširaju, a drugi puta zvukove dece. Kada su ih ti zvukovi probudili, odmah su proverili svoju decu, ali ona su čvrsto spavala.

– Odsekli smo puno drveća u dvorištvu, ne znam je li ih to uznemirilo no kada napravite promene to može pokrenuti neke stvari – smatra ova 39-godišnjakinja. (Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.