ČUVALI SU SE ZA BRAK: Na medenom mesecu, mlada je doživela ŠOK ŽIVOTA!
Saznala je sa čim ima posla tek nakon venčanja, Foto: Profimedia

PRIČAO JOJ DA SE ČUVA ZA BRAK

ČUVALI SU SE ZA BRAK: Na medenom mesecu, mlada je doživela ŠOK ŽIVOTA!

"Ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo, ali... ne znam. Čini mi se da mi je lagao. Osećam kao da je to namerno skrivao od mene."

Objavljeno: 17:54h

Mikropenisom se može nazvati svaki muški polni organ koji u opuštenom stanju nije duži od 4 centimetara, a u erekciji ne postiže više od 7 centimetara.

Da joj muškarac ima mikropenis jedna je žena saznala tek na medenom mesecu. U vezi su bili godinu dana pre venčanja, a on je stalno izbegavao seks pod izgovorom da se čuva za brak, napisala je na Reditu.

Zapravo mu je bilo neprijatno da prizna o čemu se zaista radi. Rekla je da se oseća prevarenom.

Ovo je njena ispovest:

'Hteo je da čeka brak da bi se upustili u seks, ali iznenadio me je mikropenisom na medenom mesecu. Dakle, izlazili smo šest meseci, a potom smo bili vereni narednih šest. Venčali smo se i nedavno se vratili s medenog meseca.

Moj suprug nije religiozan, već je kaže 'pomalo tradicionalan'. Bili smo blizu seksa nekoliko puta, ali nikada nismo išli do kraja. Pokušavala sam, ali on bi uvek stao kada bismo otišli predaleko.

Pitam se jesam li grozna što ovo pišem, da sam je trebalo da čekam do prve bračne noći kako bih otkrila da on zapravo nije staromodan kako je govorio. Ne želim ga osramotiti i iskreno ne znam kako sa njim da započnem tu temu.

Ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo, ali... ne znam. Čini mi se da mi je lagao. Osećam kao da je to namerno skrivao od mene. To što sam otkrila bilo je u najmanju ruku - neočekivano.'

Penis se može povećati, evo koliko to stoji

U Poliklinici Maletić kažu da bi se penis mogao nazvati mikropenisom treba biti manji od 4 centimetra u opuštenom stanju, odnosno manji od 7 u erekciji. Operacijom se može produžiti za dva do dva i po centimetra.

foto: Profimedia

Pojasnili su kako to izgleda:

- Operacija elongacije muškog polnog organa obično se izvodi u opštoj ili spinalnoj anesteziji, a to zavisi i od testova koje se vrše pre zahvata. Na korenu penisa napravi se polulučni rez koji se nakon presecanja suspenzornog ligamenta penisa sašije u obliku znaka za Mercedes. Ožiljak se nalazi u dlačicama prekrivenom području pa je tako skriven.

Nakon oporavka od anestezije pacijent odlazi na kućnu negu. Preporučuje se mirovanje tokom nekoliko dana i suzdržavanje od polnih odnosa i masturbiranja tokom sledećih nekoliko nedelja. Konci na rani se sami resorbiraju. Na ovaj način se može postići produženje za 2-2,5 cm.

Ukoliko postoji želja za podebljanjem, obično se radi lipofiling – punjenje ovojnica penisa vlastitim masnim tkivom. S obzirom na to da telo prepoznaje genetski svoju mast, deo će se resorbirati, ali deo će ostati, i to onaj koji se vezao na kapilarnu cirkulaciju. Obično se vrši dopunjavanje za 3-4 mjeseca, čime se postiže dugotrajan rezultat. Polni organ se može podebljati za 4 - 5 mm u poluprečniku -

Duško Maletić, mr. sc. ima bogato iskustvo u postupcima produženja i podebljanja muškog polnog organa. Time se, između ostalog, bavi već 20 godina. Kaže kako najviše zahvata ima na muškarcima iz Europe.

Opisao je kako sam postupak izgleda i kolike su cene zahvata.

- Za produženje koristimo uobičajenu metodu presecanja suspenzornog ligamenta penisa ( koji ga veže za stidnu kost), a na koži je rez tipa Z plastike i Y režnja u području stidne kosti. Za podebljanje koristimo lipofiling, znači mast se uzima sa nekog mesta gde je ima i ubrizgava nakon obrade kanilama u ovojnice penisa -

Cena produženja je oko 24,000 dinara. Cena podebljanja je oko 13,000.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.