NESTAJALA JOJ JE ODEĆA, U KUPATILU JE VIĐALA OTISKE: Onda je jednog dana iz ORMARA začula nepoznati GLAS (FOTO)
U ormaru se krio muškarac (ilustacija), Foto: Profimedia

STUDENTKINJA DOŽIVELA HOROR

NESTAJALA JOJ JE ODEĆA, U KUPATILU JE VIĐALA OTISKE: Onda je jednog dana iz ORMARA začula nepoznati GLAS (FOTO)

Medi je bila potpuno zbunjena i već je počela da veruje da u njenom stanu živi duh. Ali, prava istina, koja je isplivala prošle subote, bila je još čudnija

Objavljeno:

Američka brucoškinja Medi, koja živi u blizini Univerziteta Severna Karolina u Grinsboru, počela je da primećuje neobične stvari u stanu za koje nije imala racionalnog objašnjenja.

Na zidovima kupatila počela je da primećuje nepoznate otiske ruku, a neki odevni predmeti počeli su neobjašnjivo da nestaju iz njenog ormara.

Medi je bila potpuno zbunjena i već je počela da veruje da u njenom stanu živi duh. Ali, prava istina, koja je isplivala prošle subote, bila je još čudnija.

- Odjednom sam začula zveckanje u mome ormaru, zvučalo je kao da je unutra rakun. 'Ko je tamo?' povikala sam, a dobila sam i odgovor: 'Ja sam Dru'- ispričala je za lokalni portal Fox8.

Policija je utvrdila da je Dru zapravo Endru Klajf Svoford, protiv kojeg će biti podignuta optužnica po nekoliko tačaka, koji je potvrdio reči studentkinje Medi, čije se prezime ne navodi.

Medi je potom Drua upitala hoće li joj nauditi, ali on je odgovorio negativno.

Nakon što nije uspela da obavi hitan poziv sa svoga Epl sata, odlučila je da otvori vrata ormara. Tek tada je ugledala mladića koji je bio odeven u njenu odeću.

- Nosio je moje čarape, moje cipele... Imao je i torbu punu moje odeće -ispričala je za Fox8.

Odlučila je potom smireno s njim da porazgovara, dok je dečku preko telefona u porukama javljala šta se događa.

- Stavio je na glavu moj šešir, potom je otišao u kupatilo, pogledao u ogledalo i rekao: 'Jako si lepa, mogu li te zagrliti'. Ipak, nije me ni dodirnuo - otkrila je.

Rekla je da joj je ispričao sve o svom životu. Veruje da je bio u njenom stanu i ranije, ali ga nikada nije videla.

Endru je napustio stan tek kada se pojavio njen dečko.

- Uvek sam se šalila da u mom stanu živi duh, jer je moja odeća počela da nestaje otkako živim ovde, majice, pantalone.. verujem da je ovde dolazio i ranije.

Medi je za lokalne medije izjavila da je i ranije osećala nesigurno u tom stanu. U decembru su ona i njene cimerke zatekle dvojicu nepoznatih muškaraca u dnevnoj sobi, iako su im vrata uvek bila zaključana. Ali, nisu im naudili. Nakon tog incidenta upravitelji zgrade osigurali su im novu bravu, ali nisu zvali policiju.

- Prošle noći se nisam osećala sigurno, spavala sa sa svojom cimerkom. Ne mogu da ostanem ovde, moj ormar smrdi. Svaki put kad odem u svoju sobu osećam loše vibracije. Spremna sam da odem odavde - rekla je.

Endru Klajd Svoford, uljez u stanu studentkinje Medi, od ranije ima 14 krivičnih prijava zbog krađe i krađe identiteta, a posle subote osumnjičen je i za ilegalni upad u stan.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.