STRAVIČNA ISPOVEST ĆERKE JAPANSKIH JAKUZA: Lomili su mi KOSTI, pukla mi je BUBNA OPNA, a TATINI PRIJATELJI...
Šoko Tendo, Foto: Printscreen/Yotube

monstrumi!

STRAVIČNA ISPOVEST ĆERKE JAPANSKIH JAKUZA: Lomili su mi KOSTI, pukla mi je BUBNA OPNA, a TATINI PRIJATELJI...

Šoko tvrdi da su je članovi "jakuza" brutalno udarali i tukli, lomili joj kosti, a napukla joj je bila i bubna opna

Objavljeno: 12:20h

Šoko Tendo još nosi ožiljke brutalnog silovanja i udaraca koje su joj u hotelskoj sobi dok je bila tinejdžerka zadali članovi japanske bande, prijatelji njenog oca koji je i sam bio njihov član.

Njen otac Hirojasu Tendo bio je član japanskih Jakuza, najsmrtonosnije svetske bande, i primoravao je svoju ćerku da bude seksualna robinja. To je trajalo pet godina, sve dok Šoko Tendo nije pobegla. Japanske jakuze imaju oko 35.000 članova. Poznati su po masovnim ubistvima, trgovinom organima, i ritualnim odsecanjem malog prsta.

Iako se čini da je broj pripadnika ove bande počeo malo da opada, ove nedelje jedan član jakuza ubijen je u Tokiju pred destinama prestravljenih turista. Poznati po tome što članovima odsecaju prste, pripadnici ove bande često primoravaju svoje supruge i ćerke na prostituciju. Upravo takvu brutalnu sudbinu imala je i Šoko Tendo, ćerka jednog od vođa "jakuza". Tendo je o svojoj užasnoj mladosti napisala memoare u kojima navodi da je njen otac dozvoljavao drugim članovima jakuza da je uzastopno siluju, zbog čega je u hotelskoj sobi ležala krvava i u modricama. U jednom trenutku postala je navučena na drogu koju su joj davali članovi bande.

Šoko tvrdi da su je članovi "jakuza" brutalno udarali i tukli, lomili joj kosti, a napukla joj je bila i bubna opna. Sada, u svojim ranim pedesetim, Šoko Tendo se podvrgla plastičnim operacijama kako bi prikrila povrede, ali će joj do kraja života ostati teški psihički i emocionalni ožiljci. Jakuze su pripadnici japanske kriminalne organizacije, tradicionalnog sindikata organizovanog kriminala, takođe poznati i kao nasilničke grupe.

Prema nekim procenama, to je najbrojnija kriminalna organizacija na svetu. Članovi se prepoznaju po kratko ošišanoj kosi, tetovažama po celom telu, kao i po nedostatku malog prsta na ruci, koji ritualno odsecaju. Kada član načini prvu grešku, mora da odseče svoj mali prst na levoj ruci i da ga preda svom nadređenom. Prve bande jakuza su nastale pre više od 300 godina.

Stotine Kurda uletelo u tursku vojnu bazu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.