Sipaju ženama kiselinu po faci! Monstruozna praksa indijskih napasnika! (FOTO) (VIDEO)

horor južne azije

Sipaju ženama kiselinu po faci! Monstruozna praksa indijskih napasnika! (FOTO) (VIDEO)

Žrtve su gotovo sve odreda mlade žene i to obično zato što su odbile muškarca ili su "iživcirale" nasilnog supruga ili oca
Objavljeno: 12:25h

U Indiji se godišnje dogodi oko 1000 napada kiselinom, a moguće je da je brojka i veća. Grupa žrtava odlučila je da se okupi i otvori svoj kafić. Ali isto tako javno progovori o onome šta im se događalo i da upozore svet na stravičnu praksu u njihovoj zemlji. Ovo je najodvratniji čovek na svetu: Odgrizao je glavu živom mišu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Na ulazu u kafić dočekala nas je 15-godišnja Doli. - Ja sam ovde najmlađa i najneposlušnija - sa osmehom govori mlada devojka. Pre tri godine neko je hteo da joj obriše osmeh sa lica, iako nije uspeo u tome, ne može, a da se ne primeti da joj je tkivo na licu dosta oštećeno. A sve je počelo kad je dvostruko stariji muškarac iz njenog komšiluka jednostavno nije hteo da je ostavi na miru. Počeo je da uhodi dvanaestogodišnju školarku, a hteo je da je dovuče u do kreveta.

printscreen / youtube
Jednog dana se jednostavno pojavio u njenoj kući dok se igrala sa drugom decom. "Potrčala sam prema svojoj sobi, ali mi je bacio kiselinu u lice. Dollyina porodica joj je odmah zapljusnula lice vodom i hitno su je odveli u bolnicu. Zahvaljujući brzoj reakciji lekara, isprali su joj oči, te joj je očuvan vid. No Doli je zauvek "obeležena" i ima problema sa disanjem, jer su joj oštećene nosnice.
printscreen / youtube
Imala je veoma teške periode u životu, ali život joj se u potpunosti promenio kada je njena porodica čula za kafić Sheroes u Agri. Muškarac koji je počinio taj strašan zločin, nalazi se u zatvoru, a Doli mu je nedavno poslala pismo kako bi ga obavestila da joj nije slomio duh. "Spržio si mi lice, ali ne i želju za životom. Na to ne možeš da baciš kiselinu." Iako mu je oprostila, priznaje da je to bio težak proces, te se ponekad pitala kako bi se on osećao da je njemu neko učinio istu stvar. Rad u kafiću joj je povratio samopouzdanje Rani je najnovija pridošlica u kafiću. Ona ne može da pleše i peva kao Dolly, jer ima puno ozbiljnije ozglede. Umesto toga, ona sedi u dvorištu kafića i uživa u pogledu. Njena muka je počela kada je počeo da je ganja jedan muškarac koji je želeo da je oženi. Danas ima 20 godina, njegov napad je usledio jer nije hteo da ukapira da je mlada i da želi da završi školovanje pre nego što dođe vreme za udaju. - Jedan dan mi je prišao na ulici i pokušao me napadne. Ošamarila sam ga. To ga je vrlo naljutilo, a posle je usledio napad sa kiselinom - kaže Rani. Njena oštećenja su bila toliko velika da nije mogla ni da hoda. Kiselina može oštetiti živce i mišiće kao i kožu.

Prikrivene žrtve ali i u brojnim industrijama, od tekstilne do proizvodnje nakita.
Žrtve su gotovo sve odreda mlade žene piše BBC Express

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.