VENČANJE ŽABA, PIVO SA UKUSOM VAGINE, ZGRADE FALUSNOG OBLIKA: Ovo su najbizarnije priče iz 2018. godine!
Mnoge vesti su nas ove godine nasmejale i začudile, Foto: Profimedia / Twitter printscreen

čuđenje i smejanje

VENČANJE ŽABA, PIVO SA UKUSOM VAGINE, ZGRADE FALUSNOG OBLIKA: Ovo su najbizarnije priče iz 2018. godine!

U moru vesti svakoga dana lako se izdvoje one koje nas svojim bizarnošću i ponekad morbudnošću podsete koliko život može da bude čudan i šašav

Objavljeno:

I u godini za nama su nas mnogobrojne viralne priče naterale da se začudimo, preispitamo, zgrozimo i nasmejemo.

U moru vesti svakoga dana lako se izdvoje one koje nas svojim bizarnošću i ponekad morbudnošću podsete koliko život može da bude čudan i šašav.

Izdvajamo samo neke nakon kojih smo se pitali "ma, šta nam reče???":

Marokanka je ubila muža, a delove njegovog tela poslužila radnicima

Radnici su sa pirinčem pojeli i ljudsko meso
Radnici su sa pirinčem pojeli i ljudsko meso foto: AP

Žena je optužena da je izmasakrirala svog dečka, skuvala delove tela, a onda ih poslužila sa pirinčem radnicima. Isekla je njegovo telo, pa ga samlela mikserom. Onda je njegove ostatke poslužila radnicima poreklom iz Pakistana.

Niko od njih nije primetio ništa čudno, a policija je postala sumnjičava nakon što je brat nesretnog muškarca prijavio njegov nestanak.

Ono što ju je izdalo jeste zub koji su policajci pronašli u mikseru, a nakon što je DNK analizom potvrđeno da je pripadao njenom dečku, uhapsili su je.

Kineski neboder ima oblik muških genitalija

Na šta vama liči?
Na šta vama liči? foto: Twitter printscreen

Kineska visoka zgrada je ljude širom sveta podsetila da muške genitalije. Novi medijski centar u Guangiju građen je dve godine, a konačni rezultati su mnoge nasmejali.

I u Srbiji smo imali sličan primer - nesrećnu sovu iz Kikinde.

'Sova
"Sova" iz Kikinde foto: Facebook / Grad Kikinda

Poljska kompanija predstavila pivo sa ukusom vagine

Pivo "Bottled Instinct" iz Poljske se proizvodi od bakterija nastalih u ženskom polnom organu, a ideja je privukla veliko interesovanje.

Poljska kompanija se hvali da je napravila prvo pivo koje za fermentaciju koristi bakterije iz vagine, i to ne bilo kakve. Za te potrebe svoju im je posudila češka manekenka Aleksandra Brendlova.

Proces uključuje uzimanje ginekološkog uzorka koji se šalje u laboratoriju gde se bakterije izoluju i množe. Nakon toga se kombinuju s ostalim uobičajenijim sastojcima za pivo kao što su hmelj, ječam, kvasac i voda da bi se dobilo posebno pivo.

Dve žabe su se venčale

Svadba žaba
Svadba žaba foto: Twitter printscreen

U indijskom mestu Madhja Pradeš su dve žabe, čak uz prisustvo ministarke, stupile u brak.

Naime, u pitanju je ritual kojim je stanoviništvo tog regiona pokušalo da privuče padavine, koje bi im donele bogat rod.

Ovoj ceremoniji gde su mlada i mladoženja bili žabe prisustvovala je i indijska ministarka Lalita Jadav.

Muž je zatražio razvod zbog premalo seksa na medenom mesecu

Žena je odbila seks na medenom mesecu i završila razvedena
Žena je odbila seks na medenom mesecu i završila razvedena foto: AP

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima zabeležen je slučaj muškarca koji se oženio devojkom iz ruralnog područja, i nakon medenog meseca zatražio razvod. A njegov razlog? Nije bilo dovoljno seksa na medenom mesecu.

On ju je odveo u romantičnu evropsku destinaciju, ali tokom čitavog putovanja žena nije pristala da ima odnose sa njim. Zato se nesrećni muž obratio šerijatskom sudu u Dubaiju.

S obzirom na položaj žena u ovoj zemlji, koje se često ne pitaju same za koga žele da se udaju, verujemo da je ova mlada imala opravdane razloge.

Zatvorenik nije vršio veliku nuždu 47 dana

Odbijao je da kaki 47 dana
Odbijao je da kaki 47 dana foto: Marina Lopičić, Ilustracija

Policiju Eseksa namučio je zatvorenik koji je uhapšen zbog sumnje da je progutao drogu. Tvrdoglavi muškarac zbog toga nije želeo da vrši veliku nuždu čak 47 dana!

Najzad su morali da ga puste, kako bi ga odveli u bolnicu, jer je ugrozio svoje zdravlje.

Policajci su ovu priču penosili na Tviteru uz heštegove #delayingtheinevitable (odlaganje neminovnog) i #howlongcanyougo (koliko možeš da izdržiš).

Muškarac koji je proglašen mrtvim i poslat u mrtvačnicu oživeo je, da bi opet umro tokom priprema za sahranu

Poslala živog muža u mrtvačnicu
Poslala živog muža u mrtvačnicu foto: Printscreen/Facebook

Kineskinja Čen, čiji je muž Huang bolovao od terminalnog raka stomaka, pomislila je da je on preminuo nakon što ga je zatekla u ukočenom stanju.

Ona nije ni pozvala lekara, niti je sama proverila da li je još živ, već ga je odmah poslala u mrtvačnicu. Tamo je tek radnik koji ga je "sređivao" primetno da mu se prsti još uvek trzaju!

On je hitno pozvao lekare, ali dok su oni stigli, muškarac je već zaista umro. U mrtvačnici iz sažaljenja ženi nisu naplatili troškove, a lekari su naglasili da je lako pomisliti da je osoba mrtva ukoliko su joj udovi hladni i ako su joj vitalni znaci jako slabi.

Kondomi iz Kine previše mali za muškarce u Zimbabveu

Kondomi za Kineze ipak ne odgovaraju muškarcima iz Zimbabvea
Kondomi za Kineze ipak ne odgovaraju muškarcima iz Zimbabvea foto: Profimedia

Kondomi ipak ne mogu biti pravljeni u univerzalnoj velični, makar ne za standarde u Zimbabveu.

Naime, kineski kondomi koje ova zemlja uvodi pokazali su se kao neodgovarajućima. Zbog toga je reagovao čak i ministar zdravsva, u okviru kampanje protiv HIV-a.

David Pairenjatva je naglasio da su među mladima popularni ovu uvozni kondomi, ali da postoji opasnost jer Zimbabve ne proizvodi svoje, a mnogi muškarci se žale da su im perzervativi iz Kine previše mali. Zato je on apelovao na lokalne kompanije da počnu sa proizvodnjom odgovarajućih kondoma.

Uber vozač se zaglavio na stepenicama jer mu je tako rekao GPS

Zglavio se na stepenicama
Zglavio se na stepenicama foto: Twitter printscreen

GSP nije uvek pouzdan, i to svi znamo, ali ćemo kada vidimo da nas navodi na loš put verovatno odlučiti da ga ne poslušamo. Ipak, tako nije razmišljao ovaj vozač Ubera iz San Franciska.

On je slepo pratio upustva GSP-a pa je završio na stepenicama, na kojima se i zaglavio.

Naravno, sve vreme je tvrdio da to nije njegova greška, već da je za sve kriva navigacija.

Kinezu otpao rektum jer je predugo sedeo na wc šolji

Predugo sedenje na šolji može imati katastrofalne posledice
Predugo sedenje na šolji može imati katastrofalne posledice foto: Profimedia

Dosta ljudi voli da zasedne na wc šolju i provede vreme obavljanja nužde uz aktivnosti kao što su čitanje novina ili gledanje u telefon. Jednom Kinezu se zbog toga život pretvorio u pakao.

Naime, Kinez je navodno proveo preko 30 minuta sedeći na šolji i igrajući video igru na telefonu. Onda je primetio da mu iz pozadine visi neki čvor!

Ispostavilo se, kako su lekari utvrdili, da je doživeo prolaps rektuma. Da sve bude još gore, utvrdili su da je on od toga patio još od 4. godine života, ali se nije lečio.

U bordelu na Borenu godinama silovali orangutanku

Poli je bila žrtva nasilja
Poli je bila žrtva nasilja foto: Borneo orangutan survival foundation

Radnici sa farme palminog ulja u Borneu dugo vremena dolazili bi u lokalni bordel i plaćali siću da imaju seks sa prostitutkom ili, neverovatno, sa orangutankom Poni!

Zavezana za zid i ležeći na prljavom dušeku, sa licem prepunim šminke, orangutan Poni čekala je godinama na svog sledećeg seks klijenta, pa onog nakon njega i tako unedogled.

Niko ne zna tačno koliko je Poni dugo radila kao prostitutka pre nego što su je spasili od ovog nasilja. Bilo joj je potrebno više od decenije da se oporavi od surovosti kojoj je bula izložena u seoskom bordelu, mestu veoma popularnom među lokalnim radnicima.

Tužila bivšeg jer mu je previše veliki polni organ

Žena je besna jer ju je bivši 'previše raširio
Žena je besna jer ju je bivši "previše raširio" foto: Profimedia

Silindile Mangena iz Hararea kaže da je njena vagina bila uska pre nego što je upoznala svog bivšeg Mugovea Kurimu, 37-godišnjaka za kojega se tvrdi da je u to vreme bio u braku, a Mangena se u njega zaljubila i započela s njim vezu.

29-godišnjakinja je rekla da je završila taj odnos u MAJU, nakon što ju je njegov penis previše raširio, prenosi Metro. Kaže kako nijedan muškarac doslovno ne može ispuniti prazninu koju je njen bivši ostavio.

Ona sad želi rekonstruktivnu operaciju koja košta 150 hiljada randa i na sudu želi dokazati da bi je Kurima trebalo da je plati.

Radnike terali da piju urin i jedu bubašvabe

Naterani da odvratne stvari
Naterani da odvratne stvari foto: Pear video printscreen

Radnici kineske firme naterani su da popiju urin i pojedu bubašvabe nakon što nisu postigli rezulatate koji su bili očekivani. Skandal se odigrao u gradu Zinji.

Snimci surovih kazni dospeli su na kinesku društvenu mrežu Weibo, nakon čega su kaznili menadžere.

Zatim je otkriveno da to nisu bile jedine kazne surove firme. Primoravali su ih i da piju vodu iz wc šolje, prodaju kondome na ulici i obriju glave.

Tinejdžerka poslužila drugarima kolače sa pepelom svog dede

Spremila kolače sa užasnim sastojkom
Spremila kolače sa užasnim sastojkom foto: Print Screen Youtube

Tinejdžerka iz Kalifornije navodno je ispekla kolače u koje je umesila pepeo svog dede i poslužila ih je svojim kolegama u školi, prenose u sredu lokalni mediji.

Los Anđeles Tajms prenosi da je kolače pojelo najmanje devet učenika, prema policiji u gradiću Davisu u blizini glavnog grada Sakramenta.

Neki su ih pojeli bez da su znali za postojanje dodatnog sastojka i bili su zgroženi, kazao je policajac Paul Dorošov, prema Tajmsu.

Kineski par se žalio da ne može da dobije dete, sve vreme imali samo analni seks

Par iz Kine doživeo šok
Par iz Kine doživeo šok foto: Ilustracija/Stock

Nakon gotovo četiri godine braka, par iz Kine nije uspeo da dobije dete.

Ono što ginekološkinja nije mogla niti zamisliti je to da je par u ranim dvadesetima zapravo pokušavao na pogrešan način. Nakon četiri godine pune uzaludnih pokušaja da dobiju potomka ovaj par nije ni shvatio da je supruga još devica.

Naime, par je sve te godine praktikovao analni seks, smatrajući ga ‘regularnim’ te nisu mogli shvatiti u čemu je problem. Doktorka je nakon pregled ženinog anusa ustvrdila da u njega stanu tri prsta te je posumnjala da par nešto radi “krivo”.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.