U OVOJ ŠKOLI NIKO NE SME DA PRENOĆI! Pogledajte JEZIVE STVARI koje se dešavaju kasno uveče! (VIDEO)
Snimak paranormalne aktivnosti, Foto: Youtube printscreen

duh?

U OVOJ ŠKOLI NIKO NE SME DA PRENOĆI! Pogledajte JEZIVE STVARI koje se dešavaju kasno uveče! (VIDEO)

Sigurnosne kamere navodno su "ulovile" duha, i to oko tri sata ujutru

Objavljeno:

Dirpark CBS škola u irskom Korku najstarija je škola na tom području i čini se kako se u njoj događaju neke neobične stvari.

Sigurnosne kamere navodno su "ulovile" duha, i to oko tri sata ujutru u oktobru 2017. godine, kada nikoga nije bilo u školi.

Mnogima je prva pomisao kako se radi o montiranom snimku, ali direktor škole bio je odlučan u tome da su snimci - autentični.

- Kako bi ovo mogla biti nameštaljka, kako to namestiti? Snimak je nastao u vreme kada su senzori pokreta bili isključeni - rekao je direktor škole Ejron Vulf za UNILAD.

Tvrdi i kako ovo nije prvi put da se u školi staroj 200 godina događaju neke paranormalne stvari, tu su se vešali kriminalci. Mnoge od njih je osjtio domar koji je u toj školi radio punih 30 godina.

Prisetio se primera kada je škola bila domaćin izložbe egzotičnih ptica, koje su dovezli dan ranije. Kako bi se osiguralo da niko ne pokuša da ukrade ptice, neko je morao ostati cele noći u školi i paziti na njih. Ta osoba je pobegla usred noći i nije htela da se vrati tvrdeći kako se čuo "poslednji poziv" odsviran na trubi. A možda je bila reč samo o vetru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.