GODINAMA JE TRAŽIO OCA, VIDOVNJAK MU JE REKAO DA POGLEDA U PODRUM: Kada je to uradio, zaledio se od ŠOKA
Majk Kerol je konačno saznao istinu, Foto: Daily Mail printscreen

neverovatna priča

GODINAMA JE TRAŽIO OCA, VIDOVNJAK MU JE REKAO DA POGLEDA U PODRUM: Kada je to uradio, zaledio se od ŠOKA

Kerol se oduvek pitao šta se dogodilo njegovom ocu, koji je bio veteran Korejskog rata, a nestao je kada je Majk imao samo osam meseci

Objavljeno:

Majk Kerol (57) na Noć veštica je u podrumu svoje kuće na Long Ajlendu pronašao ljudske kosti, da bi kasnije otkrio da pripadaju njegom ocu!

Kerol se oduvek pitao šta se dogodilo njegovom ocu, koji je bio veteran Korejskog rata, a nestao je kada je Majk imao samo osam meseci.

Pre nego što je otkrio kosti u podrumu, Majk je konsultovao vidovnjake da mu pomognu da sazna šta se desilo sa ocem - i oni su mu rekli da će ga naći u podrumu!

DNK analizom je utvrđeno da je to zaista njegov otac.

- Srećan sam što je to moj otac. Ovo je za nas jako emotivno i svako se sa tim nosi na različit način. Ovo je potreslo porodicu - priča Majk.

Njegov brat Stiv Karol je takođe šokiran.

- Kako se ovako nešto dogodi? Kako se rešiš nekog tako što u podrumu naliješ beton na njega i niko za to ne sazna? - pita se on.

Policija je zaključila da je njihov otac, ali se plaše da se ubica nikada neće otkriti. Njihova majka Doroti im je samo rekla da je otišao po cigarete i nije se vratio. Ako ih je lagala, to je odnela u grob, jer je umrla 1998. godine.

Sinovi tvrde da je moguće da njen drugi muž Ričard Dares, zna nešto. On se uselio kod njih nedugo nakon što im je otac preminuo. Ali, i on se kasnije odselio, a u junu je i on umro u 77. godini života.

Autopsijom je utvrđeno da je uzrok smrti njihovog oca udarac nekim predmetom, a to su im rekli i vidovnjaci. Ipak, moguće je i da je ta povreda nastala posle smrti.

- Vidovnjakinja mi je rekla da je nečime udaren. Rekla je da je to bila cev, i da je sahranjen živ - priča Majk, koji je upravo nakon upustva medijuma iskopao podrum.

Otac je bio u dvadesetim kada je ubijen, a majka je policiji rekla da je nestao, ali nije nikada apelovala da ga traže, niti je bio prijavljen kao nestao. Sinovi se ne nadaju rešenju misterije.

- Neće biti pravde. Pravda je to što smo ga iskopali jer je to poremetilo savršen zločin: skoro su se izvukli s time.- zaključuje Majk.

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.