CILJ MU JE DA IMA 50 DECE: Ovaj Rus živi sa 3 žene, njihova intima će vas šokirati
Ivan sa suprugama, Foto: Printscreen Russia1

poligamija

CILJ MU JE DA IMA 50 DECE: Ovaj Rus živi sa 3 žene, njihova intima će vas šokirati

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi

Objavljeno: 12:14h

Rus Ivan Sukhov živi u poligamnoj zajednici s tri žene.

Natalija mu je zakonska žena, a druge dve žene on takođr tretira kao svoje supruge, ali zakon ih tako ne tretira. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru, piše britanski Mirror.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi. S Natalijom je živio 11 godina pre nego što je odlučio da pokuša s poligamnom vezom.

- Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla da zamislim takvu situaciju. Ali, onda sam se predomislila jer je on zaista hteo da ima veliku porodicu - rekla je Natalija koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan je otac devetoro dece, a deseto je na putu. Šestoro dece rodila je Natalija, a ostalima je majka njegova druga partnerka Ana. Njegova treća partnerka Medina tek je nedavno ušla u pordicu i to protivno svojoj porodici i veri.

- Videla sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam da budem s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga - kaže Medina.

Ivanove supruge
Ivanove supruge foto: Printscreen Russia1

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi da imatukupno 50 dece.

Svake noći pozove jednu partnerku da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako da im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljut.

-Ako neka od mojih žena učini nešto krivo, ne pozovem je kod sebe u krevet mesec dana - kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, moraju biti "visoke, mršave i nežne".

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.