DEVOJKA SE VERILA S DUHOM?! Želi da mu rodi BEBU, a trenutno biraju VERENIČKI PRSTEN (VIDEO)
Ametist Realm, Foto: Printscreen/youtube

VEZE SA AVETIMA NISU JOJ STRANE

DEVOJKA SE VERILA S DUHOM?! Želi da mu rodi BEBU, a trenutno biraju VERENIČKI PRSTEN (VIDEO)

Od rane mladosti imala je seksualne odnose sa najmanje 20 duhova

Objavljeno:

Engleskinja Ametist Realm verila se sa jednim duhom iz Australije. Ona je svet živih obavestila da sa svojim davno preminulim izabranikom planira veliku svadbu, ali i bebu. Inače, veze sa avetima joj nisu strane, jer 30-godišnja žena tvrdi da je imala seks sa već 20-ak duhova.

Ametist je medijima ispričala kako je od rane mladosti imala seksualne odnose sa najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu kada je otputovala u Australiju na poslovni put.

Ipak sve se promenilo kada je prilikom jedne šetnje imala kontkat sa nepoznatom utvarom i osetila varnice kakve nikada pre toga nije. Ona i duh su se odmah smuvali.

Ametist ipak nije verovala da njihova veza može da preraste u nešto ozbiljnije, jer duhovi obično ostaju na jednom mestu, ali onda je po povratku u avionu osetila prisustvo svog ljubavnika, koji je izgleda ipak rešio da se pođe sa njom.

- Nisam mogla da verujem. Bila sam tako srećna i uzbuđena. Toliko, da smo se zaputili u toalet aviona. I, pa... sada sam član "Milja iznad" kluba - rekla je sa osmehom ona za The Sun, aludirajući na to da su ona i njen dečko-avet imali seks u toaletu aviona.

Ovo se desilo pre devet meseci, a prošle nedelje usledila je i paranormalna veridba.

- On nije klekao na koleno ispred mene - on nema kolena. Ali prvi put čula sam ga da govori. Mogla sam da čujem njegov glas i to je bilo prelepo. Duboko, seksi, pravo - rekla je ona.

Par trenutno bira prsten, a Ametist kaže da će njen verenik odlučiti kakav će on biti. Planiraju i veliku pagansku svadbu, a posle toga i bebu.

- Energija duhova je ženstvenija nego kod živih muškaraca. Ako vodite ljubav sa duhom, pol ne postoji. Duhovi ljubavnici su senzualniji nego živi frajeri. Sa njima se dublje povežete, jer je seks nadilazi fizički kontakt. To nije kao bilo koji drugi seks. Naranvno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim - rekla je ona.

BONUS VIDEO: BOG JE LJUT! Prvo ih zadesila poplava, a onda se i Devica Marija pojavila na ulici! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/This morning)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.