STAVILI SU KAMERE U SOBU I PRECRKLI OD STRAHA! Ležali su u sobi kada se pojavila SILUETA! SNIMAK IH JE PARALIZOVAO
Bili su uvereni da stvari više nisu onakve kakve su ih oni pred spavanje ostavili, Foto: Printscreen/youtube

HOROR

STAVILI SU KAMERE U SOBU I PRECRKLI OD STRAHA! Ležali su u sobi kada se pojavila SILUETA! SNIMAK IH JE PARALIZOVAO

Bili su uvereni da stvari više nisu onakve kakve su ih oni pred spavanje ostavili...

Objavljeno:

Oni su sa svima podelili svoje iskustvo. Bračni par koji živi u jednoj staroj kući, svakog jutra između četiri i pola pet ujutru je budila čudna buka. Kada bi pogledali o čemu se radi, nikad ništa nije bilo.

Bili su uvereni da stvari više nisu onakve kakve su ih oni pred spavanje ostavili. Kada su prijateljima svoja neobična iskustva ispričali, mnogi su im odmah rekli samo jedno, u toj kući postoje duhovi.

Iako su i oni sami bili skeptični po tom pitanju, odmah su odlučili kontaktirati stručnjake za paranormalne aktivnosti, koji su im preporučili da kamere stave u spavaću sobu, kako i sutradan mogli videti šta se to dešava u prostoriji kada njih nema, kako bi mogli i sami vidjeti o čemu se radi. Na kraju, to su oni i sami odlučili uraditi.

Kada je sat otkucao kritično vreme, oni su videli kako se vrata ormara sama otvorila i da su takva ostala, lampa se srušila, dok se iz struje iščupao kabl, kao da ju je neko svom snagom izvukao.

A pored kreveta se videla čudna silueta koja se izdizala, potom se spustila pod krevet, za koju vlasnici kuće veruje da je u pitanju devojčica koja je živela tu nekada.

Ubeđeni su sada da njihova kuća opsednuta duhovima, a oni traže najbolje moguće rešenje.

Da li je ovde reč o montaži ili ipak nečemu drugom, ne znamo ni mi sami, ali sve je veći broj ljudi koji se susreće sa paranormalnim stvarima.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.