TERALI GA PRVO DA PEVA PESME VITNI HJUSTON PA MU POLIVALI GENITALIJE VRUĆOM VODOM! Ovaj muškarac je doživeo PAKAO
Brutalno mučili muškarca, Foto: Twitter/Printscreen

EVO I KOJI JE RAZLOG!

TERALI GA PRVO DA PEVA PESME VITNI HJUSTON PA MU POLIVALI GENITALIJE VRUĆOM VODOM! Ovaj muškarac je doživeo PAKAO

Sakavat Husein i Andre Klark iz Velike Britanije mučili su Majkla Devara na krajnje ponižavajuć način, nakon što su ga oteli zato što im je navodno ukrao drogu

Objavljeno:

Oni su otišli kod njega u januaru ove godine, tri dana nakon što im je u jednom prolazu predao više od kilogram kokaina. Optužili su ga za prevaru, jer je Huseinovoj sestri navodno iz kuće nestala droga u vrednosti od 300.000 funti.

"Bolje da propevaš, ili ću ga izvaditi napolje", rekli su mu dok su njegovoj trudnoj devojci držali nož na stomaku.

Zatim su naredili njegovom sinu, devojci i ocu da ostanu na spratu, a Devara su odveli u podrum i vezali za stolicu.

Tukli su ga čekićem po licu dok su ga satima ispitivali o drogi koja je nedostajala. Zatim su ga strpali u kola i odveli u Betli Kar, gde su nastavili da ga zlostavljaju.

"Posle izvesnog vremena, nasilje je dostiglo sadističke razmere. Stavili su vodu da se kuva, a zatim skinuli Devara", izjavio je tužilac Endru Dan.

Prema rečima žrtve, posle toga su ga bacili na pod i držali mu noge iznad glave. Posle toga su mu polili zadnjicu i polne organe vrelom vodom, a on je vrištao u agoniji.

Zatim su ga naterali da se istušira kako bi "sprao krv i prestao da ostavlja tragove po stanu".

"Da bi se zabavili, otmičari su ga prisilili da igra i peva pesme Vitni Hjuston", rekao je Dan.

Za zlostavljanje su koristili i sekiru, bejzbol palicu, čekić i nož. Dok su njega mučili, drugi muškarac je držao njegovu porodicu zatvorenu u kući cele noći. Posle toga je otišao, upozorivši ih da će ih držati na oku.

Devar je uspeo da pobegne sledećeg jutra, pošto se oslobodio pomoću peroreza. Da otmičari ne bi čuli kako otvara vrata, povukao je vodu u toaletu. Posle toga je otrčao kući. Devojka nije mogla da ga prepozna.

Napadači su mu slomili nos, vilične i kosti obraza, zadobio je hematome po licu i rukama, plikove i opekotine na nogama, zadnjici i genitalijama.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs/ Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.