Udala se, porodila i nekoliko dana kasnije UMRLA, ali svojim rečima je OSVESTILA SVE MAJKE! (FOTO)
Foto: mysurvivalstoryweb.wordpress.co

izdanhula dok se oporavljala od porođaja

Udala se, porodila i nekoliko dana kasnije UMRLA, ali svojim rečima je OSVESTILA SVE MAJKE! (FOTO)

Venčali svega devet dana pre njene smrti!

Objavljeno:

Majka koja se dugo borila sa rakom dojke, preminula je svega par dana nakon što se venčala i porodila.

Trejsi Kers (33) iz Hartpula, morala je da ide na prevremeni porođaj iz razloga što joj se vratio rak dojke. Ipak, ovaj porođaj je obradovao nju i njenog muža pošto se Stiven (35) plašio da ona nikada neće videti njihovu ćerkicu.

Kako se navodi, ovaj par već ima sina starog sedam godina, ali su se venčali svega devet dana pre njene smrti. Ona je izdanhula u trenutku dok se oporavljala od porođaja, na grudima svoga supruga.

Trejsi je postala poznata kada je pokrenula blog, preko kojeg je ohrabrivala druge majke koje su se borile sa zloćudnim tumorom dojke.

Ipak, neki od njenih postova bili su srceparajući.

Rečeno mi je da ću se poroditi pod opštom anestezijom, kao i da postoji šansa da neću preživeti porođaj. Da li može gore od toga? Bilo je teško gledati Stivena, kako je ovo moglo nama da se dogodi? Mi smo dobri ljudi, živimo normaln i raduju nas jednostavne stvari. Bili smo toliko srećni kada smo saznali da nam dolazi još jedan član u porodicu, a sada saznajem da je ja možda nikada neću upoznati, kao da ni ona neće uspeti da se izvuče, napisala je ona.

Ona i Stiven su se venčali u bolnici Džems Kuk u Midlsbrou, gde se lečila, i tako su krunisali ljubav koja je trajala deset godina, dok je poznanstvo datiralo još iz osnovne škole. Kako je Stiven izjavio, Trejsi je preminula na njegovim grudima.

– Seo sam na krevet i držao je u naručju dok joj je glava bila na mojim grudima. Mirno je preminula, rekao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.