POSMATRAO JE ĆERKU KAKO SPAVA PREKO KAMERE ZA DECU: Odjednom je ugledao prizor zbog kojeg nije smeo da uđe u sobu! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

natprirodni fenomen

POSMATRAO JE ĆERKU KAKO SPAVA PREKO KAMERE ZA DECU: Odjednom je ugledao prizor zbog kojeg nije smeo da uđe u sobu! (VIDEO)

Muškarcu je kasnije trebalo puno hrabrosti da nakon toga što je video na nadzornoj kameri uđe u sobu u kojoj je malena spavala

Objavljeno:

Stiven Armstrong iz Engleske ostao je u šoku kada je video 'jezivi leteći predmet' kraj krevetića svoje 13-mesečne kćeri Eli koju je posmatrao kako spava preko kamere za decu.

Muškarcu je kasnije trebalo puno hrabrosti da nakon toga što je video na nadzornoj kameri uđe u sobu u kojoj je malena spavala.

– Smrznuo sam se i nisam se micao. Ne verujem u duhove i takve stvari,ali ovo je bilo jezivo – ispričao je 31-godišnjak, prenosi "Dejli mejl".

Ovo nije prvo njihovo iskustvo s 'natprirodnim'.

Jednom prilikom devojčica je takođe spavala u njihovom domu u gradu Blajtu kada se lutka misteriozno stvorila u njenom krevetiću

– Kada sam pogledao u kameru, probledeo sam i dugo mi je trebalo da uđem u tu sobu. Kada sam ušao, nije je više bilo – rekao je otac.

Zbog 'letećeg objekta' koji su videli u subotu na kameri, otac se javio i medijumu i istražitelju paranormalnog.

To izgleda kao kugla, neko 's druge strane' je posetio dete – rekao je medijum Semi Rovilson.

– Prvo smo pomislili kako je reč o prašini, ali prema pokretima smo videli da to ipak nije moguće – dodao je otac.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.