PROFESORKA UMRLA U JUTARNJEM PROGRAMU! Pričala je o načinu na koji bi volela da dočeka smrt, pa je iznenada zaćutala... (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

smrt na televiziji

PROFESORKA UMRLA U JUTARNJEM PROGRAMU! Pričala je o načinu na koji bi volela da dočeka smrt, pa je iznenada zaćutala... (VIDEO)

Ona je odmah prevezena u bolnicu, ali je ubrzo proglašena mrtvom

Objavljeno:

Rita Jitendra, slavna indijska profesorka, književnica i umetnica, šokirala je naciju kad je umrla ujutarnjem programu koji se emituje uživo na televiziji u Šrinagaru.

Profesorka Jitendra razgovarala je sa voditeljem Zahidom Muktarem o svom životu i karijeri i baš je pričala kako bi volela da je smrt zatekne dok radi, kao što je bio slučaj s bivšim predsednikom A.P.J. Abdulom Kalamom.

- Ispričala je neke zanimljive stvari iz svog života i izgledala je potpuno normalno. Ali iznenada je zaćutala i počela da štuca. Morali smo da prekinemo razgovor i ubacimo prilog da bismo joj pomogli - ispričao je kasnije Muktar za Indijski telegraf.

Ona je odmah prevezena u bolnicu, ali je ubrzo proglašena mrtvom.

- Preminula je usled iznenadnog zastoja rada srca - rekao je doktor.

-Ispričala je dr Kalam preminuo dok je radio. I sama je tako otišla. Izdahnula je u televizijskom studiju - izjavila je Hafiza Muzafar, koja je organizovala boravak profesorke Jitendre u Šrinagaru i bila joj domaćica.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.