Zbog ujeda pauka čovek zamalo ostao bez noge! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

PUTOVANJE IZ PAKLA

Zbog ujeda pauka čovek zamalo ostao bez noge! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Džonatan Hog je krenuo na put iz Dohe do Kejptauna, a dok se udobno smeštao u avionu osetio je ujed i ugledao pauka u avionskoj kabini
Objavljeno: 19:06h

Na letu iz Dohe, Qatar Airways-a, Džonatan Hog je doživeo malo je reći veliku neprijatnost. Kako sam objašnjava, dok je pokušavao da se udobno smesti osetio je mali, oštr bol kako mu prolazi kroz nogu, a nakon toga je ugledao pauka kako šeta po kabini. Delovalo mu je da nije ništa strašno, međutim ubrzo je osetio stravičan bol.

Dok je stigao do bolnici, noga mu je pocrnela i otvorila se. Lekari su rekli da, da je stigao nešto kasnije, mogao je da ostane bez noge, a čak i da umre od ujeda. Reč je o egzotičnoj vrsti pauka, Braon pustinjskom pauku, čiji ujed može da izazove teške posledice.
Džonatan je rekao da će podneti prijavu protiv Qatar Airways-a, iako je izjavio da su mu praktično rekli da to nema nikakve veze sa njima. U QA su rekli da još nisu dobili nikakva pravna dokumenta vezana za ovaj slučaj, a da je briga o njihovim putnicima na najvišem mogućem nivou. (Espreso.co.rs / Izvor: Buzzfeed)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.