NEKROFILIJA je bezopasna i trebalo bi je DOZVOLITI: Australijski političar ŠOKIRAO NACIJU SVOJIM STAVOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

bizarno

NEKROFILIJA je bezopasna i trebalo bi je DOZVOLITI: Australijski političar ŠOKIRAO NACIJU SVOJIM STAVOM! (FOTO)

Politički protivnici Zelene stranke na izborima, smatraju da je on prešao sve granice dobrog ukusa

Objavljeno:

Kandidat stranke Zelenih u Sidneju šokirao je javnost svojim stavom, tačnije, zalaganjem da se legalizuje nekrofilija (upražnjavanje seksualnih odnosa sa preminulom osobom).

Tom Raue, koji je prošle nedelje potvrđen kao kandidat Zelenih za Samer Hil, izjavio je da je članak koji je napisao u vezi sa nekrofilijom bio ustvari šala.

Kako je navedeno, sporni članak je nastao 2013. godine za potrebe studenskog lista Drop ded Gordžus, gde je Tom opisao seks sa mrtvacima.

Ako osoba dozvoli da se njen leš iskoristi za seks, a porodica nema nikakvih problema sa time, gde je onda šteta? J*biga. Iako to možda nije vaša šoljica čaja, nekrofilija je bezopasna i trebalo bi je dozvoliti, napisao je on tada, dodajući da je nekrofilija jedna od najvećih tabu tema u svakom društvu i da bi on voleo da se to promeni.

Članak u vezi sa nekrofilijom je , u stvari, bila neumesna šala političara
Članak u vezi sa nekrofilijom je , u stvari, bila neumesna šala političara foto: Shutterstock

On je u svoju odbranu rekao da je sve to bila šala u vidu odgovora Koriju Bernardiju koji je tvrdio da je podjednak broj ljudi koji je venčan sa brojem koji upražnjavaju seks sa životinjama, dodajući da je na ideju došao nakon razgovora sa uredniima Honi soita i još nekim ljudima.

Verujem da nije svima smešno. Nemam interesa za legalizaciju nekrofilije, moja kampanja u Samer Hilu će se bazirati na rešavanju stambene krize, na medicini, obrazovanju, kao i okončavanju rata između dilera droge i uspostavljanju poreza na bogatstvo, rekao je Raue.

Međutim, politički protivnici Zelene stranke na izborima, smatraju da je on prešao sve granice dobrog ukusa ovom izjavom i smatraju da "zeleni" moraju da ga se odreknu.

Inače, izbori su zakazani za mart sledeće godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.