RAZMISLITE DVA PUTA KOGA ZAPOŠLJAVATE KAO POMOĆ! Negovateljica mučila teško pokretnu BAKU (94), pala preko nje, a onda je tek usledio PAKAO
Foto: Printscreen

pomoćniza iz pakla

RAZMISLITE DVA PUTA KOGA ZAPOŠLJAVATE KAO POMOĆ! Negovateljica mučila teško pokretnu BAKU (94), pala preko nje, a onda je tek usledio PAKAO

Baka je zapomagala na sav glas, negovateljica nije reagovala

Objavljeno:

Porodica Saterland iz Škotske ogorčena je ponašanjem negovateljice koja je poslata da brine o baki Femi (94) koja je nedavno otpuštena iz bolnice.

Na snimku koji je nastao 27. jula, vidi se kako negovateljica maltretira baku i tera je da ustane iz kolica samo tri sata nakon što je stigla kući iz bolnice. Baka je u bolovima zapomagala i pokušavala da objasni da ne može na noge, ali ju je ova vukla, pa je namučena starica na kraju stala na svoje noge.

Negovateljica je besno do nje dogurala hodalicu i krenula da je forsira da uz pomoć hodalice ode do kreveta i legne, sve vreme cupkajući iza nje. U jednom trenutku baki je ponestalo snage i zastala je, a negovateljica je pojurila napred, saplela se i pala preko Femi dodatno joj nanoseći bol.

Umesto da je potom polako podigne, negovateljica je krenula krvnički da je vuče na gore, a nesrećna starica je sve vreme zapomagala u bolovima.

Kada ju je konačno ubacila u krevet, pozvala je Feminu ćerku Agnes i rekla da je baka sama pala.

"Zvala me je i rekla da je mama sama pala. S obzirom da u kući postoje kamere, zamolila sam čerku da ode do mame jer ja nisam mogla i da uzme snimak. Kada sam videla šta se zaista dogodilo, šokirala sam se", kaže Agnes.

Femina unuka Meri kaže da ne može da veruje da se negovateljica ovako ophodila prema njenoj baki.

"Pričala sam i sa Centrom za socijalni rad, ali nisu preduzeli ništa po ovom pitanju", kaže Meri.

Iz Centra su poručili da su sproveli istragu i da će biti preduzete odgovarajuće mere.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.