MASNICA ISPOD OKA JE OBELEŽJE ĐAVOLA! Znak da je neko član ILUMINATA! Optužene mnoge poznate ličnosti, KAKVA TEORIJA ZAVERE! (VIDEO)
Foto: EPA / Giuseppe Lami

teorija zavere

MASNICA ISPOD OKA JE OBELEŽJE ĐAVOLA! Znak da je neko član ILUMINATA! Optužene mnoge poznate ličnosti, KAKVA TEORIJA ZAVERE! (VIDEO)

Mnoge poznate ličnosti su se pojavile sa masnicom

Objavljeno: 11:04h

Pojavila se bizarna teorija zavere koja tvrdi da su poznate ličnosti koje su se u javnosti pojavljivale sa masnicom ispod oka zapravo deo Iluminata.

Neke od istaknutih ličnosti koje su imale masnicu ispod oka su Papa, princ Filip, Adam Sendler, Elizabet Harli...

Prema teoretičarima zavere, masnica je zapravo posledica rituala inicijacije u ovo tajno društvo, pri kojem kandidat mora da "pojede bol" kako bi dobio moć.

Glumica Elizabet Harli
Glumica Elizabet Harli foto: Instagram printscreen

Šeri Šrajner, koja zastupa ovu teoriju, veruje da su ove masnice povezane sa sklapanjem ugovora sa samim Luciferom.

- Ne možete biti na TV-u, a da za to niste platili. Bizarno pojavljivanje masnica na licima političara i poznatih zabavljača rezultuje u spekulacijama da su njihove duše uzete u satanističkom ritualu - govorio je Šrajner, koja je umrla prošle godine.

A kako su poznate ličnosti objasnile svoje masnice?

Papa je rekao da je dobio slučajan udarac dok se vozio u "papa mobilu" u Kolumbiji. Adam Sendler se šalio da ga je udarila nerođena beba Dru Baltimor, sa kojom je gostovao u emisiji tada. Princ Filip je jednostavno rekao da se "probudio sa masnicom".

Ipak, teoretičari zavere ne odustaju. Veruju da ritual Iluminata potiče iz egipatske mitologije. Naime, Horus, bog sunca, izgubio je levo oko u borbi sa svojim bratom Setom, bogom tame.

I u prošlosti se masnica smatrala "đavolim obeležjem".

Ipak, treba radije verovati da su i poznate ličnosti ljudi od krvi i mesa koji su se sa nekim sporečkali i zaradili modricu od čovečije ruke, a ne od đavola.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.