DEVOJKA GA OSTAVILA, PA JE IZ OSVETE UBIO SOPSTVENO DETE: Kada čujete njegovo OPRAVDANJE, zanemećete! (FOTO)
Foto: EPA/ Johan Nilssontt

MONSTRUOZNO

DEVOJKA GA OSTAVILA, PA JE IZ OSVETE UBIO SOPSTVENO DETE: Kada čujete njegovo OPRAVDANJE, zanemećete! (FOTO)

Mogao bi da dobije smrtnu kaznu ako ga osude

Objavljeno:

Nakon što ga je devojka koja je ostala u drugom stanju sa njim ostavila, jedan muškarac je rešio da joj se osveti na monstruozan način, ubistvom njihovog još nerođenog deteta.

Kristofer Amons Kemp (31) optužen je za ubistvo deteta koje je još uvek bilo u stomaku njegove devojke Džesike Džekson. On je 16. marta 2016. godine u američkoj državi Alabami svoju tada već bivšu devojku šutirao dok je bila na zemlji, da bi je zatim gušio sve dok se ona nije onesvestila.

Beba koja nije izdržala torturu pomahnitalog Kempa, na sebi je imala brojne povrede, prelom rebara, slomljene kosti, kao i frakturu lobanje, usled čega je preminula.

Kako je na suđenju rekao njegov prijatelj, on mu se poverio da nije želeo da povredi Džesiku, već samo bebu. Do ovog monstruoznog čina došlo je nakon toga što mu je Džesika rekla da ne želi da njegovo ime stoji u krštenici deteta.

Njemu se za ovaj zločin sudi za ubistvo prvog stepena, i mogao bi da dobije smrtnu kaznu ako ga osude.

Kako se navodi, Džeksonova i Kemp su imali burnu vezu u kojoj ga je ona više puta izbacivala iz njene kuće gde su živeli. Navodno, Kemp je bio suviše ljubomoran, a najviše ga je pogađalo što se njegova devojka viđa sa svojim bivšim suprugom.

Kempov advokat, Džon Robins, rekao je na sudu da je u trenutku zločina njegov klijent bio na jakoj dozi lekova za smirenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.