Primala je beskućnicu u dom, a ONA JOJ JE ODGRIZLA NOS I PROGUTALA GA! Nije htela da joj da ALKOHOL I CIGARETE, pa je nasrnula na jadnu ženu, ali to nije sve (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽAS!

Primala je beskućnicu u dom, a ONA JOJ JE ODGRIZLA NOS I PROGUTALA GA! Nije htela da joj da ALKOHOL I CIGARETE, pa je nasrnula na jadnu ženu, ali to nije sve (FOTO)

Lekari su rekli da povreda zahteva hitnu plastičnu operaciju u roku od dve nedelje

Objavljeno:

Džesika Kolins (41) iz Teksasa je optužena za nanošenje telesnih povreda nakon što je u sredu uveče posle izlaska napala ženu koja joj je dozvolila da ostane kod nje u kući.

Naime, Džesika je boravila kod žrtvinog komšije i njih troje su izašli u obližnji bar u mestu Konro. Posle "fajronta" vratili su se u dom napadnute žene gde je Kolinsova tražila još alkohola i cigareta.

Kada je neimenovana žrtva to odbila, pokušavši da je istera iz kuće, "gošća" je skočila na nju, povukla je za kosu na pod, odgrizla joj deo nosa i navodno ga progutala.

- Nisam imala vremena da regaujem i odgurnem je. Mislim da sam pokušala da se odbranim, ali nisam mogla. Jedino se sećam ukusa krvi u ustima – priseća se napadnuta žena.

Ona dodaje da je nekoliko puta na kratko izgubila svest i da nije shvatila šta joj je sa nosem dok se nije našla u kolima hitne pomoći.

- Zvala sam muža na putu do bolnice i vrištala kako nemam nos. Imam 28 godina i ostala sam bez nosa – dodaje žrtva sakaćenja.

Lekari su rekli da povreda zahteva hitnu plastičnu operaciju u roku od dve nedelje, ali nesrećna žena nema osiguranje, pa su njeni na internetu pokrenuli kampanju skupljanja novca.

Ona se posle ovog napada zatvorila u sobu jer se "jedino tu oseća bezbedno".

(Espreso.co.rs/ ABC 13)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.