TINEJDŽERI ŠMRČU KONDOME! ŽELEĆETE DA OVO NIKAD U ŽIVOTU NISTE VIDELI! A ima i nečeg još goreg od toga! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ma da li je moguće?

TINEJDŽERI ŠMRČU KONDOME! ŽELEĆETE DA OVO NIKAD U ŽIVOTU NISTE VIDELI! A ima i nečeg još goreg od toga! (VIDEO)

"Condom snorting challenge" je ponovo in!

Objavljeno:

Ovih dana su mejnstrim portali pisali o izazovu ušmrkavanja kondoma iz 2013. godine kao fenomenu koji je zaokupio ogromnu pažnju i potresao svetsku javnost. Međutim, nije.

Kada jednom budete pogledali snimke tinejdžera kako ušmrkuju kondom kroz nos i vade ge, potom, iz usta, pomislićete da je to nešto najgore što ste mogli da vidite.

Na Jutjubu se, pišu svetski mediji, pod oznakom #tranding, navodno, dele snimci tinejdžera koji milionima ljudi pokazuju kako uživaju u novom izazovu potaknutim društvenim mrežama – condom snorting challenge.

No, taj izazov ne datira od pre nekoliko nedelja, niti je postao viralan od pre nekoliko dana, kao što biste čitajući o tome mogli da pomislite. Najveći broj snimaka se pojavio još 2013. Neki čak i 2007. godine. Istina, ne tako mali broj snimaka objavljen je i u toku prošle godine, ali svakako ne toliko da biste tek ovih dana čitali tekstove sa sličnim klikbejt naslovima: “ludo”, “neverovatno”, “šokantno”. I to je prvo što treba da znate.

A kao drugo, u prvi mah pronela se priča i da su ti video snimci lažirani i montirani. Ali nisu, stvarni su.

Šta se, u stvari, desilo?

Ovih dana su mejnstrim portali pisali o izazovu ušmrkavanja kondoma iz 2013. godine kao fenomenu koji je tek nedavno zaokupio ogromnu pažnju i potresao svetsku javnost. Međutim, nije. Ono što jeste, slično je ovom “fenomenu”. I za nijansu opasnije.

Pažnju je, dakle, okupirao “Tide pod challenge”, patentiran pre nekoliko meseci, koji je izazvao koliko korisnike društvenih mreža, toliko i stručnjake za kontrolu otrova, budući da su učesnici izazova, sledeći njegova pravila, jeli deterdžent.

(Espreso.co.rs / Nedeljnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.