VLASNIK JE ZALEPIO PSU NJUŠKU I TAKO JE DRŽAO 36 SATI! Stigla ga je robija, a zbog njegovog opravdanja SVET JE POBESNEO! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

šokantno

VLASNIK JE ZALEPIO PSU NJUŠKU I TAKO JE DRŽAO 36 SATI! Stigla ga je robija, a zbog njegovog opravdanja SVET JE POBESNEO! (FOTO)

Kučka pit bull terriera osetila je na svojoj koži tamnu stranu čovečanstva

Objavljeno:

Njen vlasnik je na monstruozan način pokušao da utiša lavež pa joj je oblepio njušku izolir-trakom. Zlostavljač životinja, Wiliam Dudson provešće sledećih 15 godina u zatvoru od čega 5 godina zbog brutalnog zlostavljanja psa.

Dudson je višestruki zločinac koji je iza rešetaka od juna 2015. kada je uhapšen zbog pokušaja prikrivanja marihuane, kokaina i oružja.

NE PROPUSTITE

PRAVILNA NEGA KOŽE: ZELENO POVRĆE I BILJE UČINIĆE ČUDO ZA VAŠE LICE!

Dan prie njegovog hapšenja, policajci su pronašli Caitlyn kojoj je izolir-traka bila čvrsto 9 puta oblepljena oko njuške više od 36 sati. Dudson je pokazao kajanje i rekao da je pokušavao da promeni njeno ponašanje uz pomoć 'tehnika' koje je naučio u zatvoru.

Nakon što su se društvenim mrežama proširile mučne fotografije zlostavljane Caitlyn, mnogi su se složili da zaslužuje puno veću kaznu.

'Ne želim biti zla, ali volela bih da ti mogu dati više', rekla mu je sudinica na izricanju kazne.

Mislim da ovo šalje poruku da nećemo dopuštati ovakve stvari' rekao je Aldwin Roman, direktor udruženja životinja u Charlestonu. 'Učinićemo sve da zakonom zaustavimo ovo, a onda ćemo ići dalje menjati naše zakone i učiniti ih jačima'.

Roman se prisetio dana kada je prvi put ugledao Caitlyn u skloništu za životinje. 'Sećam se kako se vidio strah u nenim očima. To je bilo 36 sati torture.'

Srećom, Caitlyn je izbegla jako oštećenje jezika i sinusne šupljine, te se zahvaljujući veterinarima potpuno oporavila. Sada je srećna u novom domu punom ljubavi.

Slučaj sa Caitlyn je pravi primer koji pokazuje koliko je važno prijaviti nasilje nad životinjama i koje su posledice za one koji to čine.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.