MAJKA NAŠLA IGLU U USTIMA BEBE: Dečak ih ima još 10 PO ČITAVOM TELU I LOBANJI, kada su stigli nalazi od lekara saznala je nešto ZASTRAŠUJUĆE!
Foto: Radio Ozodi/east2west news

šokantno!

MAJKA NAŠLA IGLU U USTIMA BEBE: Dečak ih ima još 10 PO ČITAVOM TELU I LOBANJI, kada su stigli nalazi od lekara saznala je nešto ZASTRAŠUJUĆE!

Lekari su uspeli da uklone šest igala

Objavljeno:

Mudasir Karimov, star devet meseci se bori za život u bolnici u Tadžikistanu. Lekari su u njegovom telu pronašli deset igala.

Dečakova majka je otkrila iglu u desnima svog sina te je odmah dete odvela u bolnicu.

Lekari su pronašli još ukupno deset igala u dečakovoj lobanji, u njegovom nosu, nogama, vratu i grudima. Lekari su zaključili da to nije slučajno pa se porodica boji da je to uradila dadilja ili neko od rođaka s namerom da otera zle duhove, piše Dejli Mejl.

Lekari su uspeli da uklone šest igala.

- Zadnje dve koje smo izvadili su bile obične šivaće igle. U telu dečaka su bile neko vreme. Nismo još dirali one u lobanji i trbuhu jer bi operacija trajala predugo - kažu lekari.

Dodaju da je njihov zadatak da uklone igle, a policija će odlučiti šta će se dalje događati. Kažu da oni dosad nisu imali takav slučaj, ali da je prošle godine umro dečak u Uzbekistanu i da su u njegovom telu lekari našli 16 igala.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.