POTROŠIO JE 20 HILJADA DOLARA NA PROSTITUTKE I KOKAIN, ALI NEĆU DA GA OSTAVIM! Ispovest ove supruge nikome nije jasna
Foto: Profimedia

potpuno suludo

POTROŠIO JE 20 HILJADA DOLARA NA PROSTITUTKE I KOKAIN, ALI NEĆU DA GA OSTAVIM! Ispovest ove supruge nikome nije jasna

"Jedan dan, kad nije bio kući, bez upozorenja sam spakovala torbu i odselila se. I opet je uspeo ponovo da me osvoji."

Objavljeno:

Na jednom portalu osvanula je šokantna ispovest žene iz Australije čiji je muž preljubnik i zavisnik od kokaina.

Ipak, ona neće da ga ostavi.

Ovo je njena priča:

Greg i ja smo se upoznali na sastanku na slepo. Bilo je to šest mjeseci nakon što sam napustila muža sa kojima sam bila u braku 10 godina. Greg je bio u braku 20 godina. Pre nego što smo se poljubili, rekla sam mu da pristajem samo na monogamnu vezu, da mi je to broj jedan.

Greg je rekao kako nikad nije prevario svoju ženu i obećao mi je da neće ni mene. Naš prvi poljubac bio je magičan. Bio je zavisan od droge i doselio se u moj grad kako bi se oporavio. U to vreme nisam znala ništa o njegovoj zavisnosti, ali pala sam na njega i mislila sam da mogu da se nosim sa tim.

Trebalo mi je dve godine da shvatim kako jedna zavsnost može da vodi ka drugoj.

Ovih dana Greg koristi kokain 2-3 puta nedeljno. Nekad je uzimao sedam grama dnevno, pa misli da ovo sada nije problem.

Otkrila sam da Greg spava sa prostitutkama kad sam posetila Sidnej gde je provodio vreme sa svojom decom. Osetila sam da je nešto nije u redu čim sam sletela.

Zatim, kad me nije pokupio na aerodromu i nije mi odgovarao na poziv, počela sam da paničim. Kad sam se pojavila kod njega u stanu, Greg je bio sav uneređen, onesvešten na krevetu. Na mobilnom je bila poruka u kojoj je pisalo dragi, molim te nazovi me. Nazvala sam broj i žena je priznala da je prostitutka koja traži svoj novac.

Mislila sam da se to dogodilo možda nekoliko puta dok je bio pod uticajem droge. Obećao je da će se promeniti . Ali jedno jutro nakon toga sam se probudila sa željom da mu pogledam bankovni račun.

Otkrila sam da je u tri meseca potrošio 20 hiljada australijskih dolara na prostitutke koje je plaćao tokom poslovnih putovanja.

Osećala sam apsolutni šok, uznemirenost i razočaranje jer me je lagao. Ali u Gregovom mozgu to su bile samo plaćene transakcije, nije bilo reči o osećanjima, zbog čega to i nije smatrao nekim problemom.

Greg je bio ok nekoliko meseci i tad smo otišli na Tajland kako bismo obnovili našu vezu. Poželeo je da ostane šest nedelja, ali ja sam mogla samo tri. Bio je to dobar odmor i zvao me je svaki dan nakon što sam otišla.

Ali još jednom jednostavno sam osetila da nešto nije u redu. Kad je došao kući, pogledala sam u njegov telefon i pronašla fotografiju devojke. Nastala je dan nakon što sam otišla.

Zašto ostajem?

Jer apsolutno obožavam tog muškarca i povezani smo. Život je zbrkan. Imam 42 godine i ako ga napustim i upoznam nekoga drugoga, nastaće samo novi problemi. On je tako zabavan i u toliko pogleda od njega učim. Tačnije, srećnija sam sa njim u svom životu.

Jedan dan, kad nije bio kući, bez upozorenja sam spakovala torbu i odselila se. I opet je uspeo ponovo da me osvoji.

Možda jednostavno zna da ima toliko novca da me može kupiti. Želim da zadržim naš životni stil - da se na mene pazi i da imamo novca. Sad možemo da priuštimo odmor i da budemo u dobrim hotelima. A kad ste u četrdesetima, nema više ni toliko izbora. Jednom sam koristila Tinder kako bi špijunirala Grega i to je odvratno, rekla je ona i navela kako ga više ne proverava.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.