FBI VRATIO PORODICI POGREŠNO DETE! Oteli su im sina na rođenju, dve godine kasnije pojavio se DEČAK, ali njegovo PRAVO POREKLO je bilo JEZIVO! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

neverovatna priča

FBI VRATIO PORODICI POGREŠNO DETE! Oteli su im sina na rođenju, dve godine kasnije pojavio se DEČAK, ali njegovo PRAVO POREKLO je bilo JEZIVO! (VIDEO)

Oduvek je sumnjao u svoje poreklo...

Objavljeno:

Pol Fronzak je čovek sa neverovatnom porodičnom pričom - kada je imao 10 godina, pomoću novinskih članaka otkrio je mračnu tajnu svoje prošlosti.

Odrastao je u Čikagu, sa roditeljima Donom i Česterom i bratom Dejvom. A onda je jednoga dana saznao da je bio kidnapovan kao beba.

Pomoću novina otkrio je da su ga ukrali iz bolnice samo dan nakon rođenja, a roditelji su mu priznali da ga je policija Nju Džersija dve godine kasnije pronašla i vratila ga. Naime, neko ga je tada ostavio u šoping centru.

Međutim, tada nije bilo moguće uraditi DNK test, a oni su na osnovu jedne fotografije procenili da je to njihov oteti sin.

- Kako nije bilo DNK testa, Froznakovi nisu mogli sa sigurnošću da znaju da sam ja zaista njihov sin Pol - priča on.

Pol je sve vreme sumnjao i strahovao da Dona i Čester nisu njegovi roditelji. Zato ih je ubedio da urade DNK test. Oni su prvo pristali, ali kasnije ipak nisu želeli da se test sprovede. Međutim, Pol je uprkos tome poslao njihovu DNK na analizu, zbog čega nisu hteli da razgovaraju sa njim godinu dana.

Rezultati su bili očekivani, ali šokantni! Oni nisu bili njegovi roditelji.

Zatim je Pol unajmio genetičara koji je uspeo da sazna njegov pravi indetitet - zvao se Džek Rosenthal. A onda je saznao užasnu istinu o svojim pravim roditeljima.

Majka mu je bila alkoholičarka, a otac ratni veteran sa traumama. Imao je i bliznakinju Džil, sa kojom ne zna šta se desilo, ali se plaši najgoreg, jer su roditelji bili optuživani za zanemarivanje. Oboje su mrtvi.

Pol se ne seća kako je završio u tržnom centu, ali sumnja da se Džil dogodilo nešto loše pa su roditelji pokušali to da prikriju.

- Pokrenuo sam ovu istragu u nadi da svojim roditeljima pronađem pravog nestalog sina, Pola Fronzaka. Bonus je to što sam otkrio svoj indetitet. Nisam se ni nadao da će ova misterija postati još veća kako smo pronalazili odgovore - kaže Pol.

On je sada unajmio privatne istražitelje da tragaju za pravim Polom, a najbolji trag koji imaju je muškarac koji je pre dosta vremena preminuo u Teksasu.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.