Celo selo je danima tražilo nestalu ženu, a onda su našli PITONA NABREKLOG STOMAKA (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Foto: Printscreen Daily Mail

JEZIVO

Celo selo je danima tražilo nestalu ženu, a onda su našli PITONA NABREKLOG STOMAKA (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Njena dvojica sinova zabrinuli su se kada sledećeg jutra nisu mogli da je pronađu

Objavljeno:

Telo Va Tibe (54) pronađeno je u stomaku džinovske zmije u regonu Jugoistočni Sulavesi u Indoneziji.

Na užasavajućem snimku koji je objavljen vidi se kako uspaničeni lokalni meštani seku stomak pitona dugog više od osam metara, koji je progutao nesrećnu ženu. U potpunoj histeriji mešatani su otvorili zmiju odakle su izvukli telo Va Tibe obloženo sluzavim tečnostima zmijske utrobe.

Kada su izvadili telo Tibe je na sebi i dalje imala braon pantalone i tamno crvenu majicu, odeću u kojoj je bila kada je nestala. Poslednji put viđena je kako uređuje baštu u svom domu u Jugoistočnom Sulavesiju u četvrtak uveče, piše Dejli mejl.

Njena dvojica sinova zabrinuli su se kada sledećeg jutra nisu mogli da je pronađu. Počeli su potragu u šest sati ujutru, i ubrzo su pronašli njene sandale, mačetu i baklju, na oko 30 metara od žbunja. Uskoro su deca pronašla džinovsku zmiju sa nabreklim stomakom.

Njena dvojica sinova zabrinuli su se kada sledećeg jutra nisu mogli da je pronađu
Njena dvojica sinova zabrinuli su se kada sledećeg jutra nisu mogli da je pronađu foto: Twitter

- Svi su plakali, svi su bili u šoku. Jadna žena. Ovo je kao horor film. Ljudi su prestrašeni, plašimo se da izađemo iz kuća. Možemo samo da se molimo za bezbednost - rekao je jedan od stanovnika sela, Aju Kartika.

Njena deca su uspaničeno pozvala policiju, a do devet sati se stotine meštana okupilo u selu Mabalu. Ubili su pitona a zatim mu otvorili stomak u kojem su pronašli telo nesrećne žene.

Glava joj je bila okrenuta repu zmije, a stopala ka ustima, što ukazuje da joj je progutala najpre glavu. Policijski nadzornik Agung Ramos, rekao je da je Va Tiba otišla da proveri baštu prethodno veče, ali da se nije vratila.

- Njena deca i meštani su je tražili. Pronašli su neke njene predmete, sandale, mačetu i lampu, ali od nje nije bilo traga. Porodica je zatim prijavila policiji, a potraga je završena do devet sati. Pronašli su pitona koji je izgledao kao da ne može da se kreće, i pomislili su da je zmija progutala ženu. Odneli su je u selo i počeli da je seku, a sumnje su se obistinile. Nažallost, žrtva je već bila mrtva - rekao je.

Bonus video

AU KAKAV ŠOK! MAČKICA UPALA U KADU SA VODOM! Svoju radoznalost je skupo platila

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.