UHVAĆEN U PREVARI NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: Ovaj nesrećnik se BUKVALNO ZAGLAVIO u ljubavnici! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen / DON NEWS

urnebesno

UHVAĆEN U PREVARI NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: Ovaj nesrećnik se BUKVALNO ZAGLAVIO u ljubavnici! (VIDEO)

Ovo se retko dešava, ali je moguće

Objavljeno:

Muškarac iz Nigerije i njegova ljubavnica unajmili su sobu u hotelu u gradu Kitale kako bi se "malo zabavili".

Ali, sve je pošlo po zlu kada se njegov penis zaglavio u njenoj vagini.

Gosti u susednim sobama čuli su vriske pa su odlučili pozvati policiju. Kada su utvrdili šta se dogodilo, policajci su pozvali lekare koji su razdvojili strastveni par.

Oko hotela iz kojeg su iznosili ljubavnike okupila se znatiželjna gomila, a policija je čak morala ispaliti nekoliko metaka u vazduh kako bi ih oterali.

Čovek je navodno u Kitale došao poslovno, a supruga mu je ostala u gradu u kojem žive. Ona tvrdi da ju muž vara sa ženom koja im iznajmljuje stan. Zbog toga je čak unajmila i vrača da ga prati i pokuša da razori tu vezu, piše "Dejli Mejl".

Ovaj nigerijski par verovatno jeožrtva retkog slučaja koji se stručno naziva "penis captivus". To događa kada mišići vagine stegnu pens znatno jače nego je to uobičajeno.

Nije ovo prvi takav slučaj, jer se nešto slično dogodilo se pre dve godine kada je muškaraca vodio ljubav s udanom ženom. Njen suprug navodno je sumnjao da ga vara pa je kod lokalnog vrača naredio da se prokunu njene genitalije. Isti taj vrač navodno ih je kasnije i razdvajao.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.