DA LI BISTE SMELI U NJEGOV KREVET? Ovaj lik ženama naplaćuje 160.000 hiljada dinara za JEDNU NOĆ SA NJIM, a za to ima i te kako DOBAR RAZLOG! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/realseanilove

on je bivši it stručnjak

DA LI BISTE SMELI U NJEGOV KREVET? Ovaj lik ženama naplaćuje 160.000 hiljada dinara za JEDNU NOĆ SA NJIM, a za to ima i te kako DOBAR RAZLOG! (FOTO)

Iako je cifra neverovatna, ima posla preko glave, jer tvrdi da može da zadovolji apsolutno svaku ženu

Objavljeno:

Jedan programer iz Velike Britanije odlučio je da napusti IT industriju i posveti se seksu sa ženama koje mu za to masno plaćaju.

Seani Love sada je jedan od najpopularnijih žigola u Britaniji, a noć s njim košta blizu 160.000 dinara.

Iako je cifra neverovatna, Seani ima posla preko glave, jer tvrdi da može da zadovolji apsolutno svaku ženu.

Sve je počelo nakon jedne seks radionice pomoću koje je Seani hteo da obogati svoj seksualni život. Usledilo je par avantura, a onda je svoje usluge počeo da naplaćuje.

Na početku svoje karijere kombinovao je prostituciju i posao u IT firmi, a nakon nekoliko godina odlučio je da potpuno odustane od svog kancelarijskog posla i posveti se isključivo seksu za novac.

"Bio sam sa ženom koja nikad u životu nije doživela orgazam i doveo je do vrhunca. Shvatio sam da sam nadaren za to i sada je to moj život", kaže.

Seani izgledom ne podseća na žigole koje viđamo na filmovima i u medijima, ali tvrdi da je to njegova prednost. Kaže da se žene s njim osećaju sigurno i da ima nekoliko klijenkinja koje se stalno vraćaju.

Bonus video

FREDI, HAJMO U DUETU! Papagaj bez greške peva hitove grupe Kvin!

(Espreso.co.rs/ index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.